Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

:18: eveettt kızlarr şimdi eğri oturup doğru konuşalım madem hepimizinki yıllanmış ilişki benm çoook merak ettiğim bişey var sevgilinizle hep çok iyi mükemmel mi anlaşıyorsunuz yoksa tartısmalar hatta bazen bır gunluk kırılmalar dargınlıklar oluyormu
yoksa bir ben mi böyleyim:2: yeri gelir dünyalar kadar sevdiğim aşkımm (ki çoğunlukla böyle ) ama bazende hele şu kıskançlık krizleri gittiğime geldiğime kızmalar beni deli ediyo ve kalplerimizi kırabiliyoruz böceğimle tabi hemende barısıyoruz

sizlerde durum nasıl hala ilk zamanlarki gibiyse o zaman problem bizde sanırım

kesınlıkle cnm :) bakım yapabılırsem bende yapıcam supermıs ya sende ceyız falan var mı cnm ayarlıyo musun hıc

Benımkıde genellıkle onum acık omamasına ragmen onumu kapar sal tak der makyaj yapma der o kıskandıkca benımde ıcım bır hos oluyo

alyansbakıp duruyorum kendimeee artık cici cici yüzükler takmak istiyorum sevdiceğime bir adımda olsa yaklaşmak istiyorumm

cnm bende bende :) sızın okul mu var cnm onunuzde bızım okul ne yazıkkı son 1 sene kala dusunduk ıste sozu

cnm bende bende :) sızın okul mu var cnm onunuzde bızım okul ne yazıkkı son 1 sene kala dusunduk ıste sozu

aynıyız sanırım sevgilim suan 3.sınıfta son senede yapıcaz sözü ah böceğim hazırlık okumasa belki birkaç ay sonra olucaktı sözümüz :2::84:

Ah kıskançlık neyse ki biz aşmışız artık bu konuları onu farkettim kıskanma oluyor tabi ama birbirimizin üzerine çok gitmiyoruz, şaka yollu söyleyip hallediyoruz çok uzatmadan. Kıskançlık yüzünden ayrılmıştık bile 7 8 ay ayrı kaldık sırf bu yüzden, ama insan bir süre sonra kendi kendine sevdiğini üzmenin ne anlamı var diye çok fazla kafasına takmıyor ve güvenince de aşırı kıskançlık olmuyor

aynı üniversitedeydiniz dimi siz ne güzel bizim olmadı maalesef bi 4 5 sene daha kuzumla aynı okulda olsam hiç fena olmazdı :44:

aynen cnm ama benım okul bıtmesıne bır sene kala soz olucak bakalım abım ne dıcek aılesınden yana sorun yok zaten hep gelmek ıstıyo babası gelelım gelelım ama bakalım kısmet

2 3 kere babasıyla gorustum cnm en sonda annesıyle ıste o da benım annemle ablamla tanıstı en son durak abım o da bu yaza ıns bakalım tabı artık nasıl soylıceksem :18: ya sen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…