bende de okul ve iş bırlıkte :d
hatta birazdan işe gitmem lazım
eeee evlenicez para lazımmm
aynen cnm ceyızlerı yapmak ıcın ıs basa dusuyor :)
Selam kızlar ben de varım, daha belli bir tarih yok da inşallah okul bitip de atanırsak seneye kurban bayramına ya da yarıyıl tatiline veya yaza söz nişan diye konuşuyoruz sevgilimleyani 2014 2015 benim de
Selam kızlar ben de varım, daha belli bir tarih yok da inşallah okul bitip de atanırsak seneye kurban bayramına ya da yarıyıl tatiline veya yaza söz nişan diye konuşuyoruz sevgilimleyani 2014 2015 benim de
hoşgeldinn tatlm.hemen kendını tanıt bakalım senıde tanıyalım
Ayyyy işte bu topiği bekliyordum yaşasııınnn hep 2014-2015 evlenecek falan vardı sözlenecekler deyince gözlerime inanamadım ve tekrar tekrar okuduumm hemen geldiiimmm :) Ben varımmm inşallah 2015 :)
Hoşbulduk22 yaşındayım, Mersin Silifkeliyim. Hala öğrenciyim, sevgilimle de aynı lisedeydik aynı ünideyiz şimdi de
Ayyyy işte bu topiği bekliyordum yaşasııınnn hep 2014-2015 evlenecek falan vardı sözlenecekler deyince gözlerime inanamadım ve tekrar tekrar okuduumm hemen geldiiimmm :) Ben varımmm inşallah 2015 :)
hoşgeldinnn
hadi tanıt bakalım kendini cok meraklıyımdır ben
sen de hoş geldin
tabi hemen :)
19 yaşındayım Bolu'da okuyorum 6 yıllık ilişkim var :) liseye geçtiğim yaz başladık aynı liseden değildik ama liseli aşıktık :)
6 sene masallah
allah nazarlardan saklasın
Amin :)
Ne güzel söz takvimi yapmışsın bal böceği hıımmm güzelmiş :) Allah o günlerin tez gelmesini nasip etsin
teşekkür ederimminşallah inşallahh hepimiz için aynı. sevdiceğim alıcam seni deyince gaza gelip kafamdan bi tarih ayarladım kendimce ama kesin değil bir seneden daha az olabilir teklifi alayımda bi
Ayyyy neler kacırmısımmm soz takvımın super olmus cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?