o zaman şimdiden hayırlı olsun canım :)) walla bizim daha belli değil malesef bu sene olsun dedik ama tarihe karar vermedik dahaohhh ne güzel mezun olmuşsun ben bu sene mezunum :)
söz nişan ne zaman :)
4 ay kaldı zaten senenin bitmesine canımo zaman şimdiden hayırlı olsun canım :)) walla bizim daha belli değil malesef bu sene olsun dedik ama tarihe karar vermedik daha
4 ay kaldı zaten senenin bitmesine canım
yok yok dogru yerdesinyanlış yere mi gelmişim o zamann 2014/2015 e gidecekmişim
hangi keseler canım benim paylaştığım resim mi?ordakı keselerın ne işe yaradığını bıle bılmıyorum of of
erzincanhangi şehirdesin?
evet senın keselerınhangi keseler canım benim paylaştığım resim mi?
mesajları alıntılayarak cevaplasan daha kolay anlaşırız bence :)
teşekkür ederımMesela ilk bakışta bunu buldum http://www.fotomagnet.net/?,2,92/Ki%FEiye%20%D6zel%20M%FDknat%FDsl%FD%20Foto%F0raf%20Bask%FDs%FD
Google'a magnet fotoğraf baskı kelimelerini yazarsanız bir sürü site geliyor.
onlardan bitanesi terlik kesesi birine tesbih ve takke konucak bir diğeri lavanta kesesi olucak bohça ilk açıldığında güzel koksun diye :) bi tanede öyle fazladan var lazım olur diye :)evet senın keselerın
ayyy cok hoş nişanda gidio dımı bu bohçaonlardan bitanesi terlik kesesi birine tesbih ve takke konucak bir diğeri lavanta kesesi olucak bohça ilk açıldığında güzel koksun diye :) bi tanede öyle fazladan var lazım olur diye :)
evet canım nişanda gidiyo :)ayyy cok hoş nişanda gidio dımı bu bohça
öyle deme kızz ne güzel fikirler veriyorum size
öyle deme kızz ne güzel fikirler veriyorum size
hele bi üzsün hemen çagırırım valla herşeyle tek tek ilgileniyorum daha napıyımValla biz senin yaptıklarının 3te 1ini yapsak yeter, bir de hepsinde kendi el emeğin var ya, müstakbel eşin seni üzecek olursa hemen çağır bir bir anlatırım bu kız neler neler yaptı sen biliyor musun diye..
valla çok şanslıhele bi üzsün hemen çagırırım valla herşeyle tek tek ilgileniyorum daha napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?