Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Biliyorum şuana kadar karsima aldklarmi ailemi ikna etmek için neler çektgmi siz biliyorsunz o zamanlar bna pişman etmicm.bni brakma diyen adam smdi yok çok dua ettim ama sanrm eksik dua ettim ben sürekli ailelerimiz iyi anlaşan babam ikna olsun die dua ettim ama o duann içinde ömer beni hep sevsin demeyi unuttum blkide hayrlisi bu annem babam buna çok dua ediyorlar hakkında hayrlisi olsun die belki de hayrrlisi boyle mantkli dusunuyorm ama davranamiyorm bursaya gelicm bulusalm dedim onu bile kabul etmedi sesini duydukça daha kotu oluyorumseni krmamak iiçin konuşmak istemiyorum diyor senin yüzünden belki de boyle oldum beynimi yedin yıllardır diyo ama biliyorum oda seviyor napcm bn

hangi konuda beynini yedin beyefendinin babanı aileni karşına alan onların ikna etmek için ugraşan sen ohhh ne güzel oda oturduğu yerden konuşsun...
sen onun ailesinden biriyle konuştun mu canım?
ablası kardeşi filan varsa bişey olmamış gibi bi arasan ağızlarını arasan

anladım cnm saol cok begendım ayrıca bende magnet yaptırmak ıstıyorum ama bı site bulamadım varmı bıldıgınız

şişede kahve ve magnet benım kafama yattı sabun ve havluda güzel ancak benım sözle nişan arasında zaman var bunlar söze mı gıder nişana mı bılemedım nişan kalabalık olur söze göre

şişede kahve ve magnet benım kafama yattı sabun ve havluda güzel ancak benım sözle nişan arasında zaman var bunlar söze mı gıder nişana mı bılemedım nişan kalabalık olur söze göre
yastıkları kendim yaptım canım terzi dikti ucunda küçük bi yeri açık bıraktı :) biz ordan elyaf ve sabun rendesi koyup annemle süsledik:)
havlu kalabalık gruba dağıtılırsa biraz pahalı olabilir

hım tmm benım babamın terzılıgı var onu hallederim ama yastığa keçeden baş harf yazılsa nasıl olurdu acaba yastık magnet mı

ya aslında ben mantar tıpalı şişe olsun istiyorum üstünde söz verdik yazsın istiyorum bu şekilde satın alıp içine kahve doldurmak istiyorum ama aramadığım yer kalmadı bulamadım

damat bohçası için hazırlattığım takım yavaş yavaş tamamlanıyor kızlar birde süslensin o zaman görün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…