• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

okuduğuma gore yanlış görmedıysem şubatta sözün varmış senınde
evet şubat mart gibi planlıyoruz bide ailelerde tanıştı çeyizimin büyük bi kısmını aldım hatta nişan bohçalarını hazırlıyorum sevgilim için özel takım hazırlatıyorum yavaş yavaş yavaş bugün cüzdan kemer setini ve gömlek setini alıcam :)
okulda işte son senem bitiyor:KK51:

ne güzel benım daha ıkı senem var aileler konuştu sadece bı tanışma gıbı buranın adetlerını pek bılmıyorum bohçalarıda bı sözü takalım ondan sonra dıye düşünmüştüm geç mi olur bılmıyorum

ne güzel benım daha ıkı senem var aileler konuştu sadece bı tanışma gıbı buranın adetlerını pek bılmıyorum bohçalarıda bı sözü takalım ondan sonra dıye düşünmüştüm geç mi olur bılmıyorum
yok canım geç olmaz
biz sözü nişanı bir arada yapıcaz 6 ay kadar nişanlı kalmayı planlıyoruz :)
ben herşey elimin altında olsun maddi açıdan sıkışmıyım diye alıyorum zamanı gelince vericem :)

hım anladım canım pekı bır başka topıkte kahveye kavanoz koyup dagıtıyolarmış onu bılıyomusun yada kalplı magnetten bahsedıyolar o ne fıkrın varmı

hım anladım canım pekı bır başka topıkte kahveye kavanoz koyup dagıtıyolarmış onu bılıyomusun yada kalplı magnetten bahsedıyolar o ne fıkrın varmı
evet canım sözde nişanda hediyelik oluyor bunlar :)
bende yastık mantar tıpalı şişe havlu ve sabun dağıtacagım:)
magneti kişiye özel buzdolabı süsü olarak düşünebilirsin üstünde resimleriniz tarihiniz filan oluyor...
kahvede hani söz günü kahve içilir ya günün anlam ve önemine uygun küçük bir hatıra minik kavanozlara konuluyor :)

Bence de kesinlikle sen arama anlamıyorum ya bu erkekleri bana sanki bahane ariyormus gibi geldi maddi yönden haketmiyorum fln demiş ya bakmis sen sorun olarak gormuyosun bu sefer aramadan mesaj atmadan araya soğukluk koymaya calismis senin ilgin SEvgİN ona batmis afedersinde bi yerleri tavan yapmis ayyy ya ne bunların dertleri bilmiyorum ki gevende bizim akraba nisanlandi oğlan askere gitti Kizi aramamaya başladı tabi kiz ne yapiyosun niye boyle yapisun diyince ne dese begenirsiniz benim gözüm acildi ben artik istemiyorum seni:KK57::KK57:

baban duydu mu bu olanları canım :KK43:

Allah yardimcin olsun bi iki gün sen yinede kimseye belli etme kendini toparla sonra annenle AC konuyu kimseyi düşünme dediği gibi sen çok daha iyilerine laiksin

Arkadslr dun gece hic yapmam dedigim bsey yaptm omeri aradm aglayarak resmen yalvardm kesin barsrdk normalde ama oda aglar gibi oldu seni cok seviyorm ama istemiyorm dedi saatlerce aptal gbi yalvardm snra knstuk barsmak istemiyorm yanlz kalmk istyorm pisman olucm ama istemiyorm dedi braz oncede bnde arrk istemdgmi vs soyledm oda dedi pisman olucm ama sn bnde hic btmiceksn dedi bn dedm son bi sans vereblrm oda istemiyorm bekleme dedi omur boyumu dedim evet dedi on yıl gecsese barsmicaz mi dedim oda istemiyorm dedi seni cok aeviyorm dedi ama bn kndme inanmiyorm ya elimde olmadan ariyorm agliyorm nedn boyle oldu kzlar yasayanlar varmi acaba Allah korusun ztn kmsenin başına vermesinama napcm bn artk

Arkadslr dun gece hic yapmam dedigim bsey yaptm omeri aradm aglayarak resmen yalvardm kesin barsrdk normalde ama oda aglar gibi oldu seni cok seviyorm ama istemiyorm dedi saatlerce aptal gbi yalvardm snra knstuk barsmak istemiyorm yanlz kalmk istyorm pisman olucm ama istemiyorm dedi braz oncede bnde arrk istemdgmi vs soyledm oda dedi pisman olucm ama sn bnde hic btmiceksn dedi bn dedm son bi sans vereblrm oda istemiyorm bekleme dedi omur boyumu dedim evet dedi on yıl gecsese barsmicaz mi dedim oda istemiyorm dedi seni cok aeviyorm dedi ama bn kndme inanmiyorm ya elimde olmadan ariyorm agliyorm nedn boyle oldu kzlar yasayanlar varmi acaba Allah korusun ztn kmsenin başına vermesinama napcm bn artk
Canim sinavim var öyle bi girip bakayim dedim okuyunca sassirdim ackcasi sen çok seviyorsun belli ama ondan sana yar olmaz hala neden seni seviyorum diyor bilmiyorum ama bence yalan yani seven insan ortada sebep yokken neden biraksin belki seni kirmadan ayrılmak istiyor sevmiyorum fln diyemiyordur ama baksana omur boyu bekleme ne demek bence sende unut bak aynisini bi tanidigim yasiyor çok haksizliga ugradi düğüne bi kaç gün kala ayrildilar ailesi kesinlikle istemiyor çünkü gerçekten karsi taraf ailecek yalanci düzenbaz amaa kiz hala çok seviyor ve artik sucu biraz kendinde aramaya başladı mantiksizca düşünüyor yani sevgi insanin gözünü kor etmemeli ediyorsa saplantili hale geliniyor ve sonra keşke yapmasaydim dediğimiz şeylerle sonuclaniyor . su saatten sonra bence asla aramayin arrsa acmayin ve annenize anlatan artik her şeyi bence hakkinizda hayirlisi olsum

bu yastık ve mantar tıpalı şişe ve havlu yu bıraz açar mısın
10418473_1526184077604666_7445983727160839303_n (1).jpg bu benim hazırlıklarımdan canım minik tastıklar diktirdim içine sabun rendesi ve elyaf koyup süsledim şişelere renkli kumlar koydum
hediyelikleri koymak için hasır sepet aldım
yüzükler için aynalı tepsi tercih ettim
çok yakınlarada ayrıca havlu ve sabun süsledim yine kese diktirdim :)
şişe ve yastık asetat kutulara konulcak :)
eskiden herkese mendil yazma çorap filan dağıtılırmış şimdi biraz değişti durum yapmasanda olur illa olcak diye bişey yok :)

yani anlamıyorum gerçekten mantıklı bi neden bulmaya çalışıyorum canım inan aklıma hiçbişey gelmiyor...

Eki Görüntüle 1233347 bu benim hazırlıklarımdan canım minik tastıklar diktirdim içine sabun rendesi ve elyaf koyup süsledim şişelere renkli kumlar koydum
hediyelikleri koymak için hasır sepet aldım
yüzükler için aynalı tepsi tercih ettim
çok yakınlarada ayrıca havlu ve sabun süsledim yine kese diktirdim :)
şişe ve yastık asetat kutulara konulcak :)
eskiden herkese mendil yazma çorap filan dağıtılırmış şimdi biraz değişti durum yapmasanda olur illa olcak diye bişey yok :)

Hepsi cok guzel canim .. Bizim burada oyle seyler yok bende yapmicam acikcasi tabi karsi tarafin adetlerini bilmiuorum onlar da varsa mecbur yaparim sonra laf olmasin:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Canim sinavim var öyle bi girip bakayim dedim okuyunca sassirdim ackcasi sen çok seviyorsun belli ama ondan sana yar olmaz hala neden seni seviyorum diyor bilmiyorum ama bence yalan yani seven insan ortada sebep yokken neden biraksin belki seni kirmadan ayrılmak istiyor sevmiyorum fln diyemiyordur ama baksana omur boyu bekleme ne demek bence sende unut bak aynisini bi tanidigim yasiyor çok haksizliga ugradi düğüne bi kaç gün kala ayrildilar ailesi kesinlikle istemiyor çünkü gerçekten karsi taraf ailecek yalanci düzenbaz amaa kiz hala çok seviyor ve artik sucu biraz kendinde aramaya başladı mantiksizca düşünüyor yani sevgi insanin gözünü kor etmemeli ediyorsa saplantili hale geliniyor ve sonra keşke yapmasaydim dediğimiz şeylerle sonuclaniyor . su saatten sonra bence asla aramayin arrsa acmayin ve annenize anlatan artik her şeyi bence hakkinizda hayirlisi olsum

yani anlamıyorum gerçekten mantıklı bi neden bulmaya çalışıyorum canım inan aklıma hiçbişey gelmiyor...
Bnmde gelmiyor barşmak istemiyorum onunla olmak da istemiyirm artık kendime yeni bi hayat kurmak istyorm ama elimde olmadan sesini duymak istiyorm kendine bsey yapmasından kormuyorm Allah korusun bn baskasiyla olursam ölürmüş hem boyle diyo hem de yanlız kalmak istiyorum istemiyorum senide kimseyi de diyo annem.şuan köyde ve yanlzm yanlz kaldgmda onunla güzel hayaller kurardk.belki de.ondan ariyorm ama çok kötüyüm nasıl unutucam ya tam unuttgumda yeni bi şeyler yasicgm an ckıp gelirse git dersem.kendine bisey yaparsa Allahım sen bana yardım.et.napicm bn :KK43:

Bnmde gelmiyor baramak istemiyorum artık kendime yeni bi hayat kurmak istyorm ama elimde olmadan sesini duymak istiyorm kendine bsey yapmasından kormuyorm Allah korusun bn baskasiyla olursam ölürmüş hem boyle diyo hem de yanlız kalmak istiyorum istemiyorum senide kimseyi de diyo annem.şuan köyde ve yanlzm yanlz kaldgmda onunla güzel hayaller kurardk.belki de.ondan ariyorm ama çok kötüyüm nasıl unutucam ya tam unuttgumda yeni bi şeyler yasicgm an ckıp gelirse git dersem.kendine bisey yaparsa Allahım sen bana yardım.et.napicm bn :KK43:
bu kadar ilerisini düşünme.
Senin karşında artık senin için ölüp biten kendine zarar verme cesaretini bulabilcek bi adam yok
en uçta zaten sizi yok ediyo artık ötesi var mı?
arama onu bırak gerçekten yalnız kalmak istiyorsa kalsın dünyanın kaç bucak olduğunu bi görsün

Bilmiyo
Bnmde gelmiyor baramak istemiyorum artık kendime yeni bi hayat kurmak istyorm ama elimde olmadan sesini duymak istiyorm kendine bsey yapmasından kormuyorm Allah korusun bn baskasiyla olursam ölürmüş hem boyle diyo hem de yanlız kalmak istiyorum istemiyorum senide kimseyi de diyo annem.şuan köyde ve yanlzm yanlz kaldgmda onunla güzel hayaller kurardk.belki de.ondan ariyorm ama çok kötüyüm nasıl unutucam ya tam unuttgumda yeni bi şeyler yasicgm an ckıp gelirse git dersem.kendine bisey yaparsa Allahım sen bana yardım.et.napicm bn :KK43:

Bilmiyorumki mantiksiz konisiyor hem oyle diyor hem pyle diyor yok ya meral etme birseyyapmaz ama brnce sen kendine yeni bi sayfa ac onsuz seni sevse simdi yaninda olirdu nelki de birakmak istiyor ama bi yandan da ya ilerde pisman olursam die sana bak piasman olabilirim ona gore sinyalleri veriyor ama o zaman da sen umursama cunki su an o seni pek umursuyor gibi gozukmiuor bence gercekten seni haketmeyen biri icin kendini uzuyorsun

Back