- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Allah daim etsin canım güzel haberler mi var ? :)
Arkadaşlar bnde mutluyum geçti ama bayramınız mübarek olsun anltym hemen 5 buçuk gbi gibi geldiler çok kalabalıktı sevdicegim heycandan minnack kalmstı ilk çay ve servis yptk snra tatlı ve soğuk birşeyler icildi konuşuldu tansldi babmla babasi balkonda sigara icti babm baska konsmadı akrabalrm çok begndi ve sevdi ama babam hala ikna olmadı gbi ALLAH NASİP EDERSE İNŞALLAH Cumartesi kuzenmn nisanından snra bzde ömerle gidicez daymlar teyzmler glick bu sefer onlardan korkuyorum biraz duanızı eksik etmeyin onlarda çok sevsin ve artık babamda ikna olsun HAYIRLISIYLA İNŞALLAH en kısa zamanda sözümüz olsun darısı bütün bekarların başına İNŞALLAH DEVAMIDA ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE GELİŞİR AMİİİN
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
baban ikna olmuş bence canım eğere olmasaydı hayatta gitmeyi kabul etmezdi çok sevindim senin adına geriside hayırlısıyla olur inşallah
Arkadaşlar bnde mutluyum geçti ama bayramınız mübarek olsun anltym hemen 5 buçuk gbi gibi geldiler çok kalabalıktı sevdicegim heycandan minnack kalmstı ilk çay ve servis yptk snra tatlı ve soğuk birşeyler icildi konuşuldu tansldi babmla babasi balkonda sigara icti babm baska konsmadı akrabalrm çok begndi ve sevdi ama babam hala ikna olmadı gbi ALLAH NASİP EDERSE İNŞALLAH Cumartesi kuzenmn nisanından snra bzde ömerle gidicez daymlar teyzmler glick bu sefer onlardan korkuyorum biraz duanızı eksik etmeyin onlarda çok sevsin ve artık babamda ikna olsun HAYIRLISIYLA İNŞALLAH en kısa zamanda sözümüz olsun darısı bütün bekarların başına İNŞALLAH DEVAMIDA ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE GELİŞİR AMİİİN
canım baban kabul etmiş işte bu Ömer'lere gidiyor olmanızdan gayet belli açık ve net :) Hadi hayırlı olsun gerisi çok güzel gelecek
Selam =) gecmiş bayraminiz mübarek olsun kızlar, Merve senin adına çok sevindim. Bence oldu bu iş. Baban naza cekiyordu sonuçta kız eviyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz. En kısa zamanda sevdiklerinize kavuşun inşallah =)
Ben bayadir giremiyorum kk ya. Sınav sonuçlar stres bayram doğum ölüm dugun derken sonunda burdayım. Telefondan girmek çok zor =D
Kızlar bizde sevdicegimin evine gttik ve korktgum kişiler vardı yanimzda ve onlardan çok olumlu tepkiler aldk herkz ikna oldu çok şükür babam arastırcam dedi daha kesin bi cvp vermedi babamın babası dedem de yanımda çok şükür eğer olursa ALLAHIN İZNİYLE 2 ay sonra fln söz nişan bir arada olucak
çok sevindim senin adına canım hayırlı olsun :)korktuğun gibi geçmemiş yani
Kızlar bizde sevdicegimin evine gttik ve korktgum kişiler vardı yanimzda ve onlardan çok olumlu tepkiler aldk herkz ikna oldu çok şükür babam arastırcam dedi daha kesin bi cvp vermedi babamın babası dedem de yanımda çok şükür eğer olursa ALLAHIN İZNİYLE 2 ay sonra fln söz nişan bir arada olucak
hayirli olsun Allah tamamina erdirsin gozunaydin :)
Saol cnm AMİN daha kesin bisey yok onun için çok sevinemiyorum
bu kadar olmus ya insallah devami da sorunsuz bi sekilde hallolur sen icini ferah tut :)
İNŞALLAH cnm çok saol teşekkür ederim desteğiniz için
ne demek canim burda birbirimize destek vermek icin varz :)
Evt cnm iyiki varız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?