- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
kizlar yardiminiza ihtiyacim var sevdicegim calisiyor ve soz nisan olsun istiyor anneme soyledim ama benim okulun bitmesine bir yil var o bitsin oyle gelsinler dedi. erkek arkadasim israr ediyor bu yaz olsun diye arada kaldim sizce napmaliyim
bende bu yaz istiyordum canım ama sömestra kadar beklemeye karar verdik bitirme tezim zorunlu stajım uygulamalı derslerim var derdim başımdan aşkın yani
şimdi söz olursa ben dahada heveslenirim okulu unuturum
senin telaselerin daha cokmus canim somstra kadar tezin stajin bitecek mi ikinci donemde zor olmasin senin icin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bitcek canım yani bitmek zorunda tabi buna vize finalde eklencek altından kalkmam lazım hepsinin yoksa işim zor
bolum ne canim kolay gelsin insallah her sey gonlunce olur hepimizin de :)
fizyoterapi ve rehabilitasyon canım :) senin bölüm ne :)
Saolun cnm aklımdasınız haber vericem İNŞALLAH mutluluktan uçtuğum çok güzel bi gün olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyiyim ben de, teşekkür ederim.
Bahsedeyim tabii, 22 yaşındayım, üniversite son sınıf öğrencisiyim, babam ve babamın ailesi hariç hemen hemen herkesin bildiği 4 yıllık bir ilişkim var, okulum bitince istemeye gelmeyi düşünüyorlar. Babam bir sorun çıkarmazsa -ki bu çok güçlü ve bizi korkutan bir ihtimal- okulum bitince istemeye gelecekler. Öyle işte.. Sorun varsa sorabilirsin canım, nelere değineceğimi bilemedim bir an.
veee, sen de kendinden bahseder misin?
canlar bende yeniyim. bayadır takıp edıyorum ama yenı uye oldum. benimde 1.5 yıllık ılışkım var. sevgılım agustosda askere gıdecek. insallah gelsin bizde dusunuyoruz söz nişann
Merhaba kızlar, ben de aranıza katılayım dedim. Allah kısmet ederse 2015 yılı içinde sanırım benim de söz olacak. Onun öncesinde daha ailelerle tanışma vs var, çok heyecanlı bir süreç beni bekliyor.
3 mayis 2015 söz günümüz inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlaarr hepinizin bayramı mübarek olsun çok güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah
kizlar yardiminiza ihtiyacim var sevdicegim calisiyor ve soz nisan olsun istiyor anneme soyledim ama benim okulun bitmesine bir yil var o bitsin oyle gelsinler dedi. erkek arkadasim israr ediyor bu yaz olsun diye arada kaldim sizce napmaliyim
saol canm seninde bayramın mübarek olsun :)
bence de okulunu bitir öyle gelsinler canm ne güzel sınıf öğretmenliği de okuyormuşsun kaçıncı senen ?
saol tatlım sanada iyi bayramlarBayramınız mübarek olsun kızlar..
Merhaba kızlar sizi takip ediyodum bayadır aslında eski hesabımda sıkıntı çıkınca yeni hesap açtım bende :) 3 senelik ilişkim var benim de kısmetse nişan düşünüyoruz bizde önce aileler tanıştıktan sonra tabiki :) q
yeni gelen arkadaşlar hepiniz de hoşgeldiniz topiğene güzel kalabalık olduk böyle
inşallah dilediğimiz herşey olur canım
bende söz nişanı bir istiyorum
inşallah canım saol hepimizin olur inşallah aslında kimse söz nişan bir olsun, hepsinin ayrı ayrı heyecanını yaşamak isterdim ama yaşlı insanlar o kadar yolu gelecek bide burda nerede kalacak onlarada yazık hepsi bir olucak malesef olsun yarime kavuşiyimde bu arada iyi bayramlar herkese
kızlarrrrrr nasılsınızzz ben çok mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?