o sesi izliyodum canımbana askerlik deme hazalcım okul bitince kısa dönemde olsa askere gidicek ben daha 1 hafta onsuz kalamazken nası dayanıcam bilmiyorum evlenelim öyle git diyorum ama kabul etmiyo haklı da
evlıyken hıc dayanamazsın canım
bilmiyorum ki canım bide biz ilk yıl cocuk düşünmüyoruz ama herseyden önce Allah bilir ya öyle bi durum olursa o dönemi onsuz geciremem o da varsiz nasıl düşünüyosunuz canım?
allah ne verırse.olsun veya olmasın dıye cabalamayız sanırımsadece 4 tane ıstıyoruz allahım verırse bıze saglıklı sıhhatlı
unutuldum sanırımmmmm
unutuldum sanırımmmmm
allah ne verırse.olsun veya olmasın dıye cabalamayız sanırımsadece 4 tane ıstıyoruz allahım verırse bıze saglıklı sıhhatlı
maşallahbizde en az 2 düşünüyoruz
evet iki gündür rahatsızdün gece artik iyice kötü olmuş ateşi çıkmış baya kıvranmış ( sabah doktora gitmiş ama 10 sn ilaç yazmış göndermiş hemen çok kötüydü sesi bende ona sıkıldım galiba ondan hasta oldum bugün midem bulantı başım zonkladı öldüm akşama kadar canım anlayacağın
Ben yokken ne çok şey konuşulmuş,naber kızlarrr
yazdıklarınızı okudum bu arada oh oh çoçuk çoluğa kadar gelmişiz maşşalh
amin amin canım benim hepsi sağ salim gelsin inşallahcuma yemin töreni var bu arada yarın kayınvalidemler biniyor :) izmire gelicekler
evet iki gündür rahatsızdün gece artik iyice kötü olmuş ateşi çıkmış baya kıvranmış ( sabah doktora gitmiş ama 10 sn ilaç yazmış göndermiş hemen çok kötüydü sesi bende ona sıkıldım galiba ondan hasta oldum bugün midem bulantı başım zonkladı öldüm akşama kadar canım anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?