Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

bilmiyorum ki canım bide biz ilk yıl cocuk düşünmüyoruz ama herseyden önce Allah bilir ya öyle bi durum olursa o dönemi onsuz geciremem o da var siz nasıl düşünüyosunuz canım?

allah ne verırse.olsun veya olmasın dıye cabalamayız sanırım sadece 4 tane ıstıyoruz allahım verırse bıze saglıklı sıhhatlı

evet iki gündür rahatsız dün gece artik iyice kötü olmuş ateşi çıkmış baya kıvranmış ( sabah doktora gitmiş ama 10 sn ilaç yazmış göndermiş hemen çok kötüydü sesi bende ona sıkıldım galiba ondan hasta oldum bugün midem bulantı başım zonkladı öldüm akşama kadar canım anlayacağın

çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla gittiği gibi sağlıklı gelsin inşallah Allah kavuştursun şifa versin

amin amin canım benim hepsi sağ salim gelsin inşallah cuma yemin töreni var bu arada yarın kayınvalidemler biniyor :) izmire gelicekler

gidicem kısmetse D çok istiyorum yakınken hem kaçırmıyım çok üzülürüm sonra ama çok heyecanlıyım ne giyicem saçimi napıcam diye dolanıp duruyorum :)

cok üzüldüm canım ya ne zor bi durumdur şimdi iyi misiniz peki*?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…