Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

başım zonkluyo hala geçmedi erkek aarkadaşımda hasta iki güne iyileşir inşallah yemin töreninde hasta olmaz

gidicem kısmetse D çok istiyorum yakınken hem kaçırmıyım çok üzülürüm sonra ama çok heyecanlıyım ne giyicem saçimi napıcam diye dolanıp duruyorum :)

canım benim ya nasıl heyecanlısındır sevdiğini göreceksin :) emin ol sen gözünde çok çok güzelsindir zaten seni görmesi bile yeter zamanınız güzel geçsin :)

çoook heyecanlıyım hemnde :.) erkek arkadaşımı gittim gördüm her hafta bir kere gittim yanına benimki fazla nazlıdır duramaz pek :) ama şimdi annesigil de olucak halası eniştesi iyice kötü oldum :) cici gelin adayı olmam lazım

üzülme tatlım ya yine gelir yanına hem daha cumaya var tadını çıkar sarıl bol bol :) aklına kötü birşey getirme hiç

Kötü olma her şey güzel geçecek eminim seni çokta güzel hanım bulacaklar canım çok cici gelin olursun zaten şüphe yok :)

sevgilim izne gelmişti izni bitti tekrar işinin başına dönüyor cuma günü ona sıkıldım biraz tatlım,bide buna canı sıkıldığından mıdır nedir herzamankinden mesafeliydi bana üzüldümm

sana öyle gelmiştir birbirinizi üzmeyin mesafeli değildir de ikinizde üzülüyorsunuz ya iş başı yapmasına öyle hissetmiş olabilirsin

üzülme tatlım ya yine gelir yanına hem daha cumaya var tadını çıkar sarıl bol bol :) aklına kötü birşey getirme hiç
öyle yapmaya çalışıyorum canım ama bugün bi ara yanımda ki sevgilim değilde bi yabancıymış gibi hissettim.bu çok kötü bi duygu
:44: ne düşünmem gerektiğini şaşmış haldeym şuan..

canımmmmmmm çok teşekkür ederim çok tatlısın :)) annesi ve babasıyla tanışmıştım erkek arkadaşımın mezuniyet töreninde 3 4 gün birlikte vakit geçirdik ama baya oldu bir buçuk sene nerdeyse telefonlaşıyoruz sadece şimdi yeni tanışcam gibi :)

sana öyle gelmiştir birbirinizi üzmeyin mesafeli değildir de ikinizde üzülüyorsunuz ya iş başı yapmasına öyle hissetmiş olabilirsin
bilmiorum ki tatlım kötü hissettim bugün kendimi iştee yanından ayrıldıktan sonra 1 saat yürüdüm yağmurda,ıslandım öle kendime geldim

oyyy kıyamam ne zordur allah allah peki neden acaba böyle oldunuz tartışma filan geçti mi aranızda hiç

Aaa bak önceden de tanışmışsın her şey daha güzel olacak :)

bilmiorum ki tatlım kötü hissettim bugün kendimi iştee yanından ayrıldıktan sonra 1 saat yürüdüm yağmurda,ıslandım öle kendime geldim

Biz kızlar böyleyiz canım en ufak bir şey hissedince büyük gelir bize takılma sen bari gitmeden önce mutlu geçirin sonra pişman olmayın

Son düzenleme:
oyyy kıyamam ne zordur allah allah peki neden acaba böyle oldunuz tartışma filan geçti mi aranızda hiç

yok bebeğim kavga falan etmedik ama ben rüyamda beni aldattığını gördüm geçen gece.onu anlattım ve eğer böyle bişey yapacak olursan ne olur beni aptal yerine koyma ve gel güzelce söyle dedim ondan sonra tavrı dahada değişti

mervecim böyle şeyler her ilişkide olur sebebi cok basit birbirinizi özlüyosunuz ve nazınız bi tek birbirinize geçiyo ondan boyle gerginlikler oluyo takma kafana yarına puff diye geçer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…