o sesi izliyodum canım bana askerlik deme hazalcım okul bitince kısa dönemde olsa askere gidicek ben daha 1 hafta onsuz kalamazken nası dayanıcam bilmiyorum evlenelim öyle git diyorum ama kabul etmiyo haklı da
evlıyken hıc dayanamazsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o sesi izliyodum canım bana askerlik deme hazalcım okul bitince kısa dönemde olsa askere gidicek ben daha 1 hafta onsuz kalamazken nası dayanıcam bilmiyorum evlenelim öyle git diyorum ama kabul etmiyo haklı da
evlıyken hıc dayanamazsın canım
bilmiyorum ki canım bide biz ilk yıl cocuk düşünmüyoruz ama herseyden önce Allah bilir ya öyle bi durum olursa o dönemi onsuz geciremem o da var siz nasıl düşünüyosunuz canım?
allah ne verırse.olsun veya olmasın dıye cabalamayız sanırım sadece 4 tane ıstıyoruz allahım verırse bıze saglıklı sıhhatlı
unutuldum sanırımmmmm
unutuldum sanırımmmmm
allah ne verırse.olsun veya olmasın dıye cabalamayız sanırım sadece 4 tane ıstıyoruz allahım verırse bıze saglıklı sıhhatlı
maşallah bizde en az 2 düşünüyoruz
evet iki gündür rahatsız dün gece artik iyice kötü olmuş ateşi çıkmış baya kıvranmış ( sabah doktora gitmiş ama 10 sn ilaç yazmış göndermiş hemen çok kötüydü sesi bende ona sıkıldım galiba ondan hasta oldum bugün midem bulantı başım zonkladı öldüm akşama kadar canım anlayacağın
Ben yokken ne çok şey konuşulmuş,naber kızlarrr
yazdıklarınızı okudum bu arada oh oh çoçuk çoluğa kadar gelmişiz maşşalh
amin amin canım benim hepsi sağ salim gelsin inşallah cuma yemin töreni var bu arada yarın kayınvalidemler biniyor :) izmire gelicekler
evet iki gündür rahatsız dün gece artik iyice kötü olmuş ateşi çıkmış baya kıvranmış ( sabah doktora gitmiş ama 10 sn ilaç yazmış göndermiş hemen çok kötüydü sesi bende ona sıkıldım galiba ondan hasta oldum bugün midem bulantı başım zonkladı öldüm akşama kadar canım anlayacağın