• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

bilmiyorum ki canım bide biz ilk yıl cocuk düşünmüyoruz ama herseyden önce Allah bilir ya öyle bi durum olursa o dönemi onsuz geciremem o da var :49: siz nasıl düşünüyosunuz canım?

allah ne verırse.olsun veya olmasın dıye cabalamayız sanırım :D sadece 4 tane ıstıyoruz allahım verırse bıze saglıklı sıhhatlı

evet iki gündür rahatsız:( dün gece artik iyice kötü olmuş ateşi çıkmış baya kıvranmış :(( sabah doktora gitmiş ama 10 sn ilaç yazmış göndermiş hemen çok kötüydü sesi :( bende ona sıkıldım galiba ondan hasta oldum bugün midem bulantı başım zonkladı öldüm akşama kadar canım anlayacağın :(

evet iki gündür rahatsız:( dün gece artik iyice kötü olmuş ateşi çıkmış baya kıvranmış :(( sabah doktora gitmiş ama 10 sn ilaç yazmış göndermiş hemen çok kötüydü sesi :( bende ona sıkıldım galiba ondan hasta oldum bugün midem bulantı başım zonkladı öldüm akşama kadar canım anlayacağın :(

çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla gittiği gibi sağlıklı gelsin inşallah Allah kavuştursun şifa versin

amin amin canım benim hepsi sağ salim gelsin inşallah :( cuma yemin töreni var bu arada yarın kayınvalidemler biniyor :) izmire gelicekler

gidicem kısmetse :DD çok istiyorum yakınken hem kaçırmıyım çok üzülürüm sonra :D ama çok heyecanlıyım ne giyicem saçimi napıcam diye dolanıp duruyorum :)

cok üzüldüm canım ya ne zor bi durumdur :( şimdi iyi misiniz peki*?

Back