• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

yok bebeğim kavga falan etmedik ama ben rüyamda beni aldattığını gördüm geçen gece.onu anlattım ve eğer böyle bişey yapacak olursan ne olur beni aptal yerine koyma ve gel güzelce söyle dedim ondan sonra tavrı dahada değişti :50:

tatlım olaylar üst üste gelmiş biraz ondan bence hiç düşünme böyle şeyleri kuruntu gibi olmuş biraz :((

tatlım olaylar üst üste gelmiş biraz ondan bence hiç düşünme böyle şeyleri kuruntu gibi olmuş biraz :((

öyle sanırım canım yeter ki benim kuruntum olsun düşündüklerim gerçek olmasında.teşekkür ederim bu arada tatlım desteğin için :54: senin yazdıklarınıda okudumm çook güzel bi gün geçirip bizimlee paylaşırsın inşallah,bekliyorum sabırsızlıkla :34:

öyle sanırım canım yeter ki benim kuruntum olsun düşündüklerim gerçek olmasında.teşekkür ederim bu arada tatlım desteğin için :54: senin yazdıklarınıda okudumm çook güzel bi gün geçirip bizimlee paylaşırsın inşallah,bekliyorum sabırsızlıkla :34:

ne demek tatlım ne yaptık sanki tabi dinlicez destek olucaz birbirimize :D amin canım inşallahhh söz akşam gelip sıcağı sıcağına anlatıcam :) belgelerimle konuşucam size hemnde :D

Kızlar bende çıkıyorum iyi geceleeerrr :) Yarın görüşmek üzere aşkla mutlulukla kalın :16:

Kızlar bir konuda gördüm burada devam ettirelim biz düğün arabasına yazı yazdıracak mısınız ? Yazdıracaksanız bu yazı ne olmalı ? :)

Back