Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Ev durumları ne alemde kızlar ? Nerede oturacaksınız ? Ayrı illerde olanınız var mıydı hatırlamıyorum ama varsa düğün ve ev işini nasıl yapacaksınız ?

bizim sevgilimle evlerimizin arası otobusle 1o dk :) iki aileyede eşit uzaklıkta tam ortada olsun istiyoruz ikimizde düşkünüz ailelerimize ve çok müdahaleci tiplerde değiller o yüzden böyle :) siz nası düşünüyosunuz?

inşallah gönlümüzce olur hepsi canım :)

inşallah canımm :) hepimizin istediği gibi olsun herşeyy

valla bızmı esımızı gozlıcez esımızmı bızı ben eve 11de dondugum zamanlarda bılemıyorum

oda doğru canım bizde de kimin önce eve gideceği belli değil ama sonuçta işteyken ikimizde birbirimizi görmek için saat geçmesini bekleyeceğiz :)

bizde daha bir şey yok eve dair üst kata ev çıktılar bizim için yapacaklar ama zor durumda kalacağımız bir durum olmazsa onların evinin üstünde oturmayacağız yani ev varda tam hazır değil bir de yakın olmak istemiyoruz o kadar fazla hemen üst kat çünkü :)

gecmıs olsun canım.benımkıde toza topraga gelemıyo grıp oluyo hapsur hapsur astımı falan var keske o da muaf olsaa

sağ ol canım bakalım net değil ama o sebepten hep muaf olanlar var kimseyi almamışlar şimdiye kadar ama ne olur yine bilinmez tabi ki

cerencım nerelerdesınn.sen ne dusunuyossun askerlık konusunda napcaaz

o sesi izliyodum canım bana askerlik deme hazalcım okul bitince kısa dönemde olsa askere gidicek ben daha 1 hafta onsuz kalamazken nası dayanıcam bilmiyorum evlenelim öyle git diyorum ama kabul etmiyo haklı da

ikinizinkide çok şık benim kafamda düz bi model var öyle hoşuma gidiyo zaten sevgilim evlenme teklif etmeden önce çıkıp bakıcaz benim beğendiğimi alıcak öyle anlaştık

bu fikir güzelmiş aslında ya :) ben de teklif ederken gidip 50 tlilik yüzüklerden al sonra gider beraber alırız dedim önceden aldırırsam bugün yarın beklentiye giricem rahat da vermicemm ona eminim gerçi sevgili k.v adayım olur mu öyle şey dedi ama biz karar verdikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…