- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
bızım ev sevgılımın aılesıne yakın olucak
zaten en fazla 1 hafta her gün yan yana olabiliriz sonra iş güç ama olsun oda çok güzel akşamı sabırsızlıkla bekleyeceğiz eşimizi görmek için :)
Ev durumları ne alemde kızlar ? Nerede oturacaksınız ? Ayrı illerde olanınız var mıydı hatırlamıyorum ama varsa düğün ve ev işini nasıl yapacaksınız ?
inşallah gönlümüzce olur hepsi canım :)
eviniz hazır mı yani ?
valla bızmı esımızı gozlıcez esımızmı bızıben eve 11de dondugum zamanlarda bılemıyorum
bizim sevgilimle evlerimizin arası otobusle 1o dk :) iki aileyede eşit uzaklıkta tam ortada olsun istiyoruz ikimizde düşkünüz ailelerimize ve çok müdahaleci tiplerde değiller o yüzden böyle :) siz nası düşünüyosunuz?
inşallah canımm :) hepimizin istediği gibi olsun herşeyy
oda doğru canım bizde de kimin önce eve gideceği belli değil ama sonuçta işteyken ikimizde birbirimizi görmek için saat geçmesini bekleyeceğiz :)
ah ah ısteykende cok ozluyorum sevgılımıı.yemegım dısında ne mesaj ne sesını duymak mumkun
daha biz o durumda değiliz ama erkek arkadaşım bu sene okulu bitince işe girecek bizde öyle oluruz herhalde
askerlık canım ?
askerlik yok canım
?yaptımı yanı.okuldan mezun olunca askere gıtmeyecekmı
Bir kaza geçirdi de olduğu ameliyat ve sonuçlarından sonra askerlikten muaf olacak gibi görünüyor
gecmıs olsun canım.benımkıde toza topraga gelemıyo grıp oluyo hapsur hapsurastımı falan var keske o da muaf olsaa
Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar görüşürüüzzz :)
cerencım nerelerdesınn.sen ne dusunuyossun askerlık konusunda napcaaz
ikinizinkide çok şık benim kafamda düz bi model var öyle hoşuma gidiyo zaten sevgilim evlenme teklif etmeden önce çıkıp bakıcaz benim beğendiğimi alıcak öyle anlaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?