• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ya kızlar ya inanmıcaksınız ama daha şimdiden sanki hiç bişe yetişmicek gibi geilyo bazen rüyamda kendimi evleniceğim gün odamda gelinliğimi ararken buluyorum 1 saat sonra düğün varmıs ve benim saç makyaj çeyiz hiç bişeyim hazır değil şaka gibi :18: :52:

canımmm ya yetıstırcez.bırbırımıze sorarak ılerlerız eksıklerımızıde fark etmıs oluruz

aynen ya hazırlıklara başlandıkça rahatlarım :) ben biran önce sözümün hazırlıklarına başlama istiyorum yaaa

aynen bende çok istiyorum sanırım senin sözün olacağı zamanlar ben anca hazırlıklara başlarım anneyle konuşmalar yüzük seçmeler menü hazırlamalar elbise beğenmeler vs :) Kızlar sözünüzü resimlerle paylaşacaksınız değil mi yüzükler çikolatalar tepsiler falan ayrıntıları görmek istiyorum yüzümüzü göstermeyebiliriz :)

aynen bende çok istiyorum sanırım senin sözün olacağı zamanlar ben anca hazırlıklara başlarım anneyle konuşmalar yüzük seçmeler menü hazırlamalar elbise beğenmeler vs :) Kızlar sözünüzü resimlerle paylaşacaksınız değil mi yüzükler çikolatalar tepsiler falan ayrıntıları görmek istiyorum yüzümüzü göstermeyebiliriz :)

tabikidee hatta ben yüzümüde gösteririm nolucak :)

ben balayı düşünmüyorum benim için en güzel balayı hayalini kurduğum bin bir emekle düzdüğüm evimde geçirmek olur :)

bizde 1 haftayı evimmizde geçirdikten sonra cıkmayı düşünüyoruz ilk gece evde olmalı otelde değil !

tabikidee hatta ben yüzümüde gösteririm nolucak :)

bizde 1 haftayı evimmizde geçirdikten sonra cıkmayı düşünüyoruz ilk gece evde olmalı otelde değil !

Apar topar balayı diye gitmeye ne gerek var diye düşünüyorum ben önce hayalini kurduğumuz evin güzelliğini yaşamak aile olduğumuzu evimizin olduğunu benimsemek istiyorum daha sonra çıkarız illa hemen gitmek zorunluluk değil ya :)

Ev durumları ne alemde kızlar ? Nerede oturacaksınız ? Ayrı illerde olanınız var mıydı hatırlamıyorum ama varsa düğün ve ev işini nasıl yapacaksınız ?

yok hangı ısyerı o kadar ızın verır anlmında sordum :D

sevgilimin babasının iş cevresi cok geniş onu bi yere sokarsa bende atolye falan açmayı düşünüyorum bakalım artık hersey yolunda giderse o kadar izin alırız tabi bunlar hep hayal o zaman nolur bilmiyoruz :31:

sevgilimin babasının iş cevresi cok geniş onu bi yere sokarsa bende atolye falan açmayı düşünüyorum bakalım artık hersey yolunda giderse o kadar izin alırız tabi bunlar hep hayal o zaman nolur bilmiyoruz :31:

inşallah gönlümüzce olur hepsi canım :)

ben magazada calısıyorum yıllık ıznım 2 kere 10 gun :D bılmıyorum evlenene bıraz daha bısıler yaparlarmı.e sevgılım desen muhendıslık okuyo ozel bı sırkete gırse bı 5 6 aya evlensek dogru duzgun ızın bıle vermezler :( bende ılk bıkac ay sevglmle pek ılgılenemıcem of of :D tazmınatımı alır evımde otururum :d

ben magazada calısıyorum yıllık ıznım 2 kere 10 gun :D bılmıyorum evlenene bıraz daha bısıler yaparlarmı.e sevgılım desen muhendıslık okuyo ozel bı sırkete gırse bı 5 6 aya evlensek dogru duzgun ızın bıle vermezler :( bende ılk bıkac ay sevglmle pek ılgılenemıcem of of :D tazmınatımı alır evımde otururum :d

zaten en fazla 1 hafta her gün yan yana olabiliriz sonra iş güç ama olsun oda çok güzel akşamı sabırsızlıkla bekleyeceğiz eşimizi görmek için :)

Back