- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
Hayırlısı canım annenin olumlu dusunmesi cok guzel evet sürekli aynı seylerden sıkılacaksınız ama olumsuz düşünce olmasın hiç aklında
Amin canım inşallah gönlnden gecenler olur hep hayırlısıylaİnsallah cnm ama dediğim gbi ister istemez uzuluyorm cnm ama Rabbim omerle bni inşallah birbirimize hayirli yazsin bütün bu skntlar bian önce btsn cnm bnmle ayni durumda olanlrnda yardmcisi olsun insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım inşallah gönlnden gecenler olur hep hayırlısıyla
Günaydın kızlar, dün kuafördeyken yas haberini öğrendik zaten mekan da erteleme yapmadığı için balomuz gerçekleşti. saygı duruşunda bulunduk önce yemek yedik. oynadık da. ama saygısızlık değil tabi ki bu. albümüme fotoğraf koyuyorum =)
Günaydın kızlar, dün kuafördeyken yas haberini öğrendik zaten mekan da erteleme yapmadığı için balomuz gerçekleşti. saygı duruşunda bulunduk önce yemek yedik. oynadık da. ama saygısızlık değil tabi ki bu. albümüme fotoğraf koyuyorum =)
Amin cnm çok teşekkürler
canım nasılsın yaa smokin şeklinde kutu senin fikrin miydi:44:
Canım ben gördüm ve yaptım hemen yorumumu, kimse bu durumu saygısızlık olarak anlamaz zaten bence,
Evet hepimiz çok uzgunuz Rabbim yardimcilari olsun cnm balonnda güz gecmsne sevindim
Bugün benim dogum gunum :)
ayyy mutlu yıllar doğum günün kutlu olsunn
Bugün benim dogum gunum :)
Eki Görüntüle 1115310 böyle bi kutu canım:44:
Eki Görüntüle 1115982 kızlar bakın tepsime
Çok güzel cnm söz tepsin flnmi acaba
Saglikli Mutlu huzurlu ask dolu bol sansli yaslarin olsun inşallah hayallerine kavusup hergun mutlulukla uctugun bir omrun olsun sevdiginle mutlu geçir her anini inşallah cnm
Eki Görüntüle 1115982 kızlar bakın tepsime
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım =) insallah hepimiz bundan sonraki yaşlarimızda sevdiklerimizle mutlu bir yaşam süreriz =)
Ay cok guzel ben de böyle bir sey istiyorum =) hazir mi aldin yaptirdin mi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?