Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Hayırlısı canım annenin olumlu dusunmesi cok guzel evet sürekli aynı seylerden sıkılacaksınız ama olumsuz düşünce olmasın hiç aklında

İnsallah cnm ama dediğim gbi ister istemez uzuluyorm cnm ama Rabbim omerle bni inşallah birbirimize hayirli yazsin bütün bu skntlar bian önce btsn cnm bnmle ayni durumda olanlrnda yardmcisi olsun insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım inşallah gönlnden gecenler olur hep hayırlısıyla

Günaydın kızlar, dün kuafördeyken yas haberini öğrendik zaten mekan da erteleme yapmadığı için balomuz gerçekleşti. saygı duruşunda bulunduk önce yemek yedik. oynadık da. ama saygısızlık değil tabi ki bu. albümüme fotoğraf koyuyorum =)

Canım ben gördüm ve yaptım hemen yorumumu, kimse bu durumu saygısızlık olarak anlamaz zaten bence,

Evet hepimiz çok uzgunuz Rabbim yardimcilari olsun cnm balonnda güz gecmsne sevindim

Canım ben gördüm ve yaptım hemen yorumumu, kimse bu durumu saygısızlık olarak anlamaz zaten bence,

Evet hepimiz çok uzgunuz Rabbim yardimcilari olsun cnm balonnda güz gecmsne sevindim

Saygisizlik demeye getiren oldu canim o yuzden dedim.burdan degil de cevreden. Evet gordum yorumunu ama telefondan cevap veremedim =)

Teşekkürler

Bugün benim dogum gunum :)

Saglikli Mutlu huzurlu ask dolu bol sansli yaslarin olsun inşallah hayallerine kavusup hergun mutlulukla uctugun bir omrun olsun sevdiginle mutlu geçir her anini inşallah cnm

Son düzenleme:

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım =) insallah hepimiz bundan sonraki yaşlarimızda sevdiklerimizle mutlu bir yaşam süreriz =)

Ay cok guzel ben de böyle bir sey istiyorum =) hazir mi aldin yaptirdin mi =)

hazır aldım canım 25 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…