• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kizlar annem okul tatilinde ramazan girmeden gelsinler tanismaya diyo erkek arkadasim ailesiyle konusack dua edin bana hayrlisyla haziranda gelip tanisip anlasilsin (amin) :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım cok cok güzel anlaşırlar. Dualarımız seninle :1:

sen neler yapcaktın sözde canım hediye filan dagıtcak mıydın:1::nazar::nazar::nazar:

canım ben hediyeden vaz gectim birsey dağıtmamaya karar verdim :1:

pasta yaptırıyorum, kurabiye birde,
Kahvelerle beraber lokum koyacagım yanına, sevgilimin fincanında da kurdele ve nazar boncugu sadece,
çok fazla sey yapmaktn vaz gectim anlayacagın daha sade olacak

canım ben hediyeden vaz gectim birsey dağıtmamaya karar verdim :1:

pasta yaptırıyorum, kurabiye birde,
Kahvelerle beraber lokum koyacagım yanına, sevgilimin fincanında da kurdele ve nazar boncugu sadece,
çok fazla sey yapmaktn vaz gectim anlayacagın daha sade olacak

anladım canım kolay olur zorlanmazsın:16:

bayıldımmm bu fikre :16::16:

bende bayıldım mutlaka yapacağım bunu :)
Günaydın kzılar herkeze :3::3:

Özge'cim bu fikir gercekten çok güzelmiş :34::34:
günaydıınnn o zaman sözün için başla yapmaya bu arada söze 6 gün mü kalmış gözlerim böyle oldu :53:

Evet bnu biliyorm ben.duvara asmak icn yapmayi dusunmustm .fikirlerim arasina yazmistm:)
o zaman bundan yapıyoruuuzz :)

Çok güzel bi fikirmis cnm illa söz nisanda olmasına grek yok yatak odamizin duvarinada çok güzel olur bnce :)

tabi ki ama önceliğimiz söz nişan :)
Kizlar annem okul tatilinde ramazan girmeden gelsinler tanismaya diyo erkek arkadasim ailesiyle konusack dua edin bana hayrlisyla haziranda gelip tanisip anlasilsin (amin) :1:

inşallah her şeyin güzel sorunsuz olur :nazar:

Ay Özge, pek de moralim yerine gelmedi. Kuzucuğum Nuh diyor Peygamber demiyor. Almadı ne siyah ne de beyaz bir gömlek. Benim aldığım açık ve koyu gri çizgili bir gömleği var onu giyecekmiş.

Günaydın canım :16:
erkek kısmının alışverişi bizimkinden zor oluyor yaa bir de bayanlar için derler zor oluyor diye.:)

kızzzzlaaaaarrrrrrrr

Size şok bir haberim var

Bu pazar SÖZLENİYORUM :8::8::8::8:
heh şimdi aldım sorumun cevabını canım çok çok çok mutlu oldum harika bir haber süper ne yazacağımı şaşırdım tebrik ederim :52:
resim mutlaka bekliyorum sende artık detaylı bir şekilde anlatırsın :) herşeyin çok güzel olsun nazarlara gelmeyin inşallah :nazar:

Son düzenleme:
heh şimdi aldım sorumun cevabını canım çok çok çok mutlu oldum harika bir haber süper ne yazacağımı şaşırdım tebrik ederim :52:
resim mutlaka bekliyorum sende artık detaylı bir şekilde anlatırsın :) herşeyin çok güzel olsun nazarlara gelmeyin inşallah :nazar:[/QUOTE]

Size şok etkisi yaratayım dedim :1::1: anlatırım tabi canım an an hepsini :1: amin canım inşallah

resim mutlaka bekliyorum sende artık detaylı bir şekilde anlatırsın :) herşeyin çok güzel olsun nazarlara gelmeyin inşallah :nazar:

Size şok etkisi yaratayım dedim :1::1: anlatırım tabi canım an an hepsini :1: amin canım inşallah[/QUOTE]

öyle böyle değil çok mutlu oldum ya yeter ki mutlu olalım hepimiz şoklara girmeye razıyız yeter ki güzel şoklar yaşayalım kötü değil :)

Size şok etkisi yaratayım dedim :1::1: anlatırım tabi canım an an hepsini :1: amin canım inşallah

öyle böyle değil çok mutlu oldum ya yeter ki mutlu olalım hepimiz şoklara girmeye razıyız yeter ki güzel şoklar yaşayalım kötü değil :)[/QUOTE]

inşallah canım hepimiz için cok cok güzel olsun hersey

inşallah canım cok cok güzel anlaşırlar. Dualarımız seninle :1:

Çok tesekkur ederim cnm bnmde dualarm sizinle çok heycanlym bi an önce konussun ailesiyle de belli olsun artık tarihimiz :1: :nazar:

Back