Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

İnşallah cnm bnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayna zaten canım bulursun daha süslüleride varmış etrafı komple taşlarla yada demiz kabuklarıyla süslü olanlar filan

aslında 2 tane çerçeve var evde. Bunların süsüne benzer bulsam çok güzel olur. Evde boş duruyor çerçeveler, içine koyacak fotoğraf seçemedim. Sevgilimle yeni fotoğraflarımızdan koyarım masada durur tepsi de uyumlu olur. Fotoğraflarda güzel çıkar. Belki sonra kendi evime götürürüm annem izin verirse
çerçevenin küçüğü bu =)

seçenek çok valla bende ilk evdeki çerçevelere göz koymuştum böyle büyüklü küçüklü vardı
annem aklından bile geçirme dedi gidip bunu almış

seçenek çok valla bende ilk evdeki çerçevelere göz koymuştum böyle büyüklü küçüklü vardı
annem aklından bile geçirme dedi gidip bunu almış

Benimki de vermez de ama kullanırım fotoğraflarda bari =) aman aslında hiç de hevesim kalmadı. Şöyle çok sade direk kahve içilsin yüzük takılsın bir şey istiyorum. Nişanda da evde bir tatlı pasta yeriz tamam

iyi misin sen niyeeeee

aynı şeyi düşünmeye başladım ben de evde olsa daha mı iyiydi diye

iyi misin sen niyeeeee

aynı şeyi düşünmeye başladım ben de evde olsa daha mı iyiydi diye

zaten söz nişan ayrı istemiyordum da, bir de atanıp gidersem ya Kurban bayramı tatilinde ya da sömestrda olur isteme ve nişan. hadi aralarda bir hafta olsa ben başka şehirden gel git o kadar hazırlığa yetişemem gibi elbise bulsam iyi şimdi de elbiseye taktım, sevgilimin bir kravatı var görür görmez aşık olup almıştık, takma fırsatı olmadı, onun rengine uygun elbise almak istiyorum iyice sıyırdık

gerçekten sıyımışsınız normal insanlar kravatı elbiseye uydurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…