• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

aslında 2 tane çerçeve var evde. Bunların süsüne benzer bulsam çok güzel olur. Evde boş duruyor çerçeveler, içine koyacak fotoğraf seçemedim. Sevgilimle yeni fotoğraflarımızdan koyarım masada durur tepsi de uyumlu olur. Fotoğraflarda güzel çıkar. Belki sonra kendi evime götürürüm annem izin verirse :52:
Eki Görüntüle 1117548 çerçevenin küçüğü bu =)

çerçeve güzelmiş canım boy boy varsa nefis olur görsel olarak :)

kızlaaaaarrr nasılsınız? :3:
yine sınavlar yüzünden giremedimm :26: bugün öz ablam gibi sevdiğim bi yakınımın nişanına gittim cafede yaptılar benim istediğim tarza yakındı haftayada kuzenimin düğünü var geçen günde bizim komşunun kızı evlenmiş bu ne hızzzz yaaa evlilik sezonu baya hızlı açıldı burda :52: forumda nasıl durumlar :16:

yine sınavlar yüzünden giremedimm :26: bugün öz ablam gibi sevdiğim bi yakınımın nişanına gittim cafede yaptılar benim istediğim tarza yakındı haftayada kuzenimin düğünü var geçen günde bizim komşunun kızı evlenmiş bu ne hızzzz yaaa evlilik sezonu baya hızlı açıldı burda :52: forumda nasıl durumlar :16:

Günaydın =) ben iyiyim canım se nasılsın ? :34: evlilik sezonu her yerde çok hızlı açıldı sanırım. 3 gündür evdeyim final tatiline girdik. Bizim sokakta balkondan görebildiğim 4 kuaför var ve 4ünde de hafta sonu 1er 2şer gelin vardı :52: ay dünkü gelinin gelinliği beni benden aldı. Öyle bir şeyi kim nasıl dikebilir aklım ermedi :27: Kıza da kimse söylememiş mi bu nasıl gelinlik diye anlamadım :D Gelinliğin eteğinin 4e bölmüşler, ön ve arka parça kıvrım kıvrım toplanmış, yanlar drape :35: üst komple taşlı boncuklu, duvak işlemeli tamamen ve simli :53: bana bu sene şenlik var :21:

günyadınlar kızlar =)

ben de şöyle bir tepsi buldum çok beğendim :) sizce nasıl $10253741_626547310754720_6623700933478758914_n.jpg

iyiyiz canım sen nasılsın?
baya hızlı açıldı bizim buralarda öyle herkes nişan düğün yapıyor Allah mutlu etsin :)

Günaydın =) ben iyiyim canım se nasılsın ? :34: evlilik sezonu her yerde çok hızlı açıldı sanırım. 3 gündür evdeyim final tatiline girdik. Bizim sokakta balkondan görebildiğim 4 kuaför var ve 4ünde de hafta sonu 1er 2şer gelin vardı :52: ay dünkü gelinin gelinliği beni benden aldı. Öyle bir şeyi kim nasıl dikebilir aklım ermedi :27: Kıza da kimse söylememiş mi bu nasıl gelinlik diye anlamadım :D Gelinliğin eteğinin 4e bölmüşler, ön ve arka parça kıvrım kıvrım toplanmış, yanlar drape :35: üst komple taşlı boncuklu, duvak işlemeli tamamen ve simli :53: bana bu sene şenlik var :21:

:9: herkes biz değil demek ki biz söz-nişana bu kadar uğraşıyoruz millet gelinliğini ilk dükkandan alıyo büyük cesaret vala :9:

iyiyiz canım sen nasılsın?
baya hızlı açıldı bizim buralarda öyle herkes nişan düğün yapıyor Allah mutlu etsin :)

aynen canım ya nereye baksam düğün konvoyu evin heryeri davetiye maşallah hızlılar vala :9: bu kadar içinde olunca annem geçen gün nasıl bi nişan düşündüğümü sordu çok hoşuma gitti :16:

Kızlar iyi aksamlarr.konuyu şuan gördüm ve yazmak istedim.benim şuan net bisey yok ama ikimizinde seneye okullari biterse eger aile arasinda bi söz ya da nişan gibi bisi dusunuyoruz😬

güzelmiş canım bencede tek sıra gül daha hoş durur rengine bayıldım bende sözde mor istiyorum :16:

tek sıra daha güzel durur demi bn de öyle düşündüm :)
Bnce gayet güzel cnm başka renk ciceklerle yada rengarenk de olablr

sadece fikir olarak sundum zaten canm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güzelmiş canım ama güller tek sıra olsa ve dantel sadece kenarda olsa çok daha zarif görünür bence:16:

bu haliyle var sadece öyle de güzel olru aslında ortası ayna :)

Kızlar bizim tanışma tarihimizde belli oldu çok şükür bayramda gelicekler Allahimizin izniyle çok mutluyum ve heycanliyim İnşallah anlasilir tatlı dille güle şöyleye herşey çok güzel olur İnşallah hepimiz icin İnşallah amiiin :)

Kızlar bizim tanışma tarihimizde belli oldu çok şükür bayramda gelicekler Allahimizin izniyle çok mutluyum ve heycanliyim İnşallah anlasilir tatlı dille güle şöyleye herşey çok güzel olur İnşallah hepimiz icin İnşallah amiiin :)

çok güzel bir haber bu gözün aydın canım herşey gönlünce olur inşallah:) darısı bizlere olsun =)

Yasemiiiiin, sözün nasıl geçti =) :16:

anca girebildim kızlar anlatayım hemen size..

Gayet güzel gecti güzdüz kuaförde gecirdim akşama geldi misafirlerimiz 40 kişi olduk evde once sohbet muhabbet biraz tabi ben cok stres yaptı ve heyecanlıydım, :1:
Sonra konuya girildi o konu allahın emriyle basladı ve uzadı da uzadı, sonunda beni çağırdılar bana da sordular hayırlı olsun denildi, tek tek herkezin elini optuk, sonra kahveleri ikram ettik, yüzüklerimiz takıldı pastamız kesildi.:nazar:

tabi heyecan yine bende sorukta, sonra bende oturdum içeride yanlarında, gunluk konusmalar devam etti :) o sırada cay servisi ve ikramlarımız yapıldı, resimler cekildi, ve en son pasta servisini yaptık. gayet guzel ve cabuk gecti diyebilirim hersey yapana kadar olan stres ve heyecanla kaldı :1::1:

ben boylelikle atlatttım kızlar, darısı başınıza

anca girebildim kızlar anlatayım hemen size..

Gayet güzel gecti güzdüz kuaförde gecirdim akşama geldi misafirlerimiz 40 kişi olduk evde once sohbet muhabbet biraz tabi ben cok stres yaptı ve heyecanlıydım, :1:
Sonra konuya girildi o konu allahın emriyle basladı ve uzadı da uzadı, sonunda beni çağırdılar bana da sordular hayırlı olsun denildi, tek tek herkezin elini optuk, sonra kahveleri ikram ettik, yüzüklerimiz takıldı pastamız kesildi.:nazar:

tabi heyecan yine bende sorukta, sonra bende oturdum içeride yanlarında, gunluk konusmalar devam etti :) o sırada cay servisi ve ikramlarımız yapıldı, resimler cekildi, ve en son pasta servisini yaptık. gayet guzel ve cabuk gecti diyebilirim hersey yapana kadar olan stres ve heyecanla kaldı :1::1:

ben boylelikle atlatttım kızlar, darısı başınıza

ohhh bee bi güzel haber daha bende atlatsam şu günü daha ne isterim:16:

Back