- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
yastık istiyorum ya ben canım bununla söz mendilini sunmayı planlıyorum :)
Him... Güzel fikir cnm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Him... Güzel fikir cnm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım =) insallah hepimiz bundan sonraki yaşlarimızda sevdiklerimizle mutlu bir yaşam süreriz =)
Ay cok guzel ben de böyle bir sey istiyorum =) hazir mi aldin yaptirdin mi =)
canım çok hoşmuş nereden aldın ?
25 tl çok uygun :)
hazır aldım canım 25 tl
Çok iyi =) ben de araştırayım böyle bir şey =)
ayna zaten canım bulursun daha süslüleride varmış etrafı komple taşlarla yada demiz kabuklarıyla süslü olanlar filan
aslında 2 tane çerçeve var evde. Bunların süsüne benzer bulsam çok güzel olur. Evde boş duruyor çerçeveler, içine koyacak fotoğraf seçemedim. Sevgilimle yeni fotoğraflarımızdan koyarım masada durur tepsi de uyumlu olur. Fotoğraflarda güzel çıkar. Belki sonra kendi evime götürürüm annem izin verirse
Eki Görüntüle 1117548 çerçevenin küçüğü bu =)
seçenek çok valla bende ilk evdeki çerçevelere göz koymuştum böyle büyüklü küçüklü vardı
annem aklından bile geçirme dedi gidip bunu almış
Benimki de vermez de ama kullanırım fotoğraflarda bari =) aman aslında hiç de hevesim kalmadı. Şöyle çok sade direk kahve içilsin yüzük takılsın bir şey istiyorum. Nişanda da evde bir tatlı pasta yeriz tamam
Benimki de vermez de ama kullanırım fotoğraflarda bari =) aman aslında hiç de hevesim kalmadı. Şöyle çok sade direk kahve içilsin yüzük takılsın bir şey istiyorum. Nişanda da evde bir tatlı pasta yeriz tamam
aynı şeyi düşünmeye başladım ben de evde olsa daha mı iyiydi diye
iyi misin sen niyeeeee
aynı şeyi düşünmeye başladım ben de evde olsa daha mı iyiydi diye
zaten söz nişan ayrı istemiyordum da, bir de atanıp gidersem ya Kurban bayramı tatilinde ya da sömestrda olur isteme ve nişan. hadi aralarda bir hafta olsa ben başka şehirden gel git o kadar hazırlığa yetişemem gibi elbise bulsam iyi şimdi de elbiseye taktım, sevgilimin bir kravatı var görür görmez aşık olup almıştık, takma fırsatı olmadı, onun rengine uygun elbise almak istiyorum iyice sıyırdık
gerçekten sıyımışsınız normal insanlar kravatı elbiseye uydurur
Evet =D bulamayız gibi zaten çok güzel bir mavi üzerine gri işlemeli ben o maviden mümkün değil elbise bulamam
sen bi an önce kararını ver canım...
gerçi ev olursa arkadaşlarınıza durumu açıklamanız daha kolay olur...
kafam çok karışık
nasıl bi kravat merak ettim