Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızzzzlaaaaarrrrrrrr

Size şok bir haberim var

Bu pazar SÖZLENİYORUM

hayırlı olsun canım tebrik ederim :) herşey gönlünce olur inşallah :) tüm ayrıntıları bekliyoruz senden :)

inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım :)
Günaydin herkese =)

Gunaydin cnm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlarrrrrrr
günaydın kızlarrr benimde tarihim öne çekilebilir :)

aa neden canım söz tarihi mi ?

ne güzel bir haber bu :) hazırlıklara hız vermen gerekiyo :) tamam mı herşey

Günaydın kızlar nasılsınız =) bugün benim için büyük gün =) 2 aydır ufak tefek yaptığım hazırlıklar, ayarlamalar sonucunda sonunda balo günü

Arkadaşlar sizinle paylasmak istediğim bi şey var bnm kuznmde siirtli biriyle evlenmeye karar verdi görücü usulü dedi ailesine ve smdi demeye baslams herkez merve yapti kendine de bnm kizimada buldu fln günlerdir çok cnm skkn annemi aryp soruyolarms senn kznmi yapti bu isi fln die kiz kendi istemiş bnane senn kzinin sevgilisiyle akrabami yoksa bu fln gbi laflar ve birde annemde dun dedi tansmaya geldkten snra baban kabul etmezse napicksn ayrlckmsn istemicek fln dio kaç gündür çok mutsuzum bn napicgmi blemiyorm sizinle paylaşmak istedim aslında buraya olumsz şeyler yazmak istemiyorum ama şuan sizden başka konusablcgm kimse yok kimseye guvenemiyorm

Günaydın kızlar nasılsınız =) bugün benim için büyük gün =) 2 aydır ufak tefek yaptığım hazırlıklar, ayarlamalar sonucunda sonunda balo günü

Cnm hayallerinden daha guzl geçer inşallah iyi eglenceler

Canım canının sıkkın olmasını anlıyorum ama bence kim ne derse desin kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin, kuzeninin kendi tercihi bu evet herkezin aklına ilk sen gelirsin ki gelmişsin ama sonuçta herkes kendinden sorumlu, hem sen yapsan yada yapmasan ne olacak onlar senin orunla mı görüşüyorlar,
Baban ömer i istemezse konusu nerden cıktı ki şimdi annen ağzını yokluyor bence, olumsuz düşünme ya hersey yoluna girer merak etme

İnşallah cnm saol annecimde arada kaldi iyice akrabalar ona sürekli sorunca oda bana dio herseye hazrla kndni kzm sonra birden üzülme ama hic takma babani ikna edicez dua hayirliysa olsun dio ama uzulmemek elimde deil

Hayırlısı canım annenin olumlu dusunmesi cok guzel evet sürekli aynı seylerden sıkılacaksınız ama olumsuz düşünce olmasın hiç aklında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…