ya kızlar ya inanmıcaksınız ama daha şimdiden sanki hiç bişe yetişmicek gibi geilyo bazen rüyamda kendimi evleniceğim gün odamda gelinliğimi ararken buluyorum 1 saat sonra düğün varmıs ve benim saç makyaj çeyiz hiç bişeyim hazır değil şaka gibi :18:
canımmm ya yetıstırcez.bırbırımıze sorarak ılerlerız eksıklerımızıde fark etmıs oluruz
bide beni düğüne 1 hafta kala düşünün
Olumsuz düşünceler yok at hepsini kafandan :)
Ayy ben eminim ki mutluluk sarhoşluğundan evleniyor muyum şokundan çok takılmam çevremde olanlara :)
bide beni düğüne 1 hafta kala düşünün
sadece sevdıgıne kavuscagına odaklan
balayı mekan dusunen varmı
aynen ya hazırlıklara başlandıkça rahatlarım :) ben biran önce sözümün hazırlıklarına başlama istiyorum yaaa
sadece sevdıgıne kavuscagına odaklan
balayı mekan dusunen varmı
olmaz mııııantalyaaaaaa
aynen bende çok istiyorum sanırım senin sözün olacağı zamanlar ben anca hazırlıklara başlarım anneyle konuşmalar yüzük seçmeler menü hazırlamalar elbise beğenmeler vs :) Kızlar sözünüzü resimlerle paylaşacaksınız değil mi yüzükler çikolatalar tepsiler falan ayrıntıları görmek istiyorum yüzümüzü göstermeyebiliriz :)
ben balayı düşünmüyorum benim için en güzel balayı hayalini kurduğum bin bir emekle düzdüğüm evimde geçirmek olur :)
tabikidee hatta ben yüzümüde gösteririm nolucak :)
bizde 1 haftayı evimmizde geçirdikten sonra cıkmayı düşünüyoruz ilk gece evde olmalı otelde değil !
tabikidee hatta ben yüzümüde gösteririm nolucak :)
bizde 1 haftayı evimmizde geçirdikten sonra cıkmayı düşünüyoruz ilk gece evde olmalı otelde değil !
1 hafta evden cıkmamak?
evimizde kalmak canım akşamları belki çıkarız artık keyfimize göre
yok hangı ısyerı o kadar ızın verır anlmında sordum
sevgilimin babasının iş cevresi cok geniş onu bi yere sokarsa bende atolye falan açmayı düşünüyorum bakalım artık hersey yolunda giderse o kadar izin alırız tabi bunlar hep hayal o zaman nolur bilmiyoruz
sevgilimin babasının iş cevresi cok geniş onu bi yere sokarsa bende atolye falan açmayı düşünüyorum bakalım artık hersey yolunda giderse o kadar izin alırız tabi bunlar hep hayal o zaman nolur bilmiyoruz
Ev durumları ne alemde kızlar ? Nerede oturacaksınız ? Ayrı illerde olanınız var mıydı hatırlamıyorum ama varsa düğün ve ev işini nasıl yapacaksınız ?
ben magazada calısıyorum yıllık ıznım 2 kere 10 gunbılmıyorum evlenene bıraz daha bısıler yaparlarmı.e sevgılım desen muhendıslık okuyo ozel bı sırkete gırse bı 5 6 aya evlensek dogru duzgun ızın bıle vermezler bende ılk bıkac ay sevglmle pek ılgılenemıcem of of tazmınatımı alır evımde otururum :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?