Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle olursa nişan olur canım ben şöyle düşünüyorum erkek arkadaşıma nişanda takacağımız yüzüğü takarız benimkini ise zamanı geldiğinde aynısından yaptırırız onunki değişmez benim tek taşın yanına alyans gelir bende sürekli değiştirme taraftarı değilim.Birde şöyle yapanlar var söz nişan farklı nikah kıyıldığında ise tekrar alyans değiştiren bana oldukça garip geliyor :)[/QUO
banada yüzük koleksyonu gibi geliyo senin dediğinde olabilir hatta erkek arkadaşına alırken sanada alırsınız sen nişanda takarsın
evet en makul ve mantıklı böyle buldum yüzük işini :)
sözlenimde sözlümle rahat rahat şunu yapim dediğiniz şeyler neler kızlar?
sözlenimde sözlümle rahat rahat şunu yapim dediğiniz şeyler neler kızlar?
benım gezmek sanırım,evden cıkarken babaya kemkum etmemek sevgılım arabayla gelmısse caddeden degılde evımın onunden alması
evlenmek ; bırlıkte uyumak bırlıkte yemek yapmak bırlıkte tatıle cıkmak sabahlamak eve donmemek cılgınlar gıbı eglenmek ,mumları yakıp saraplarımızı yudumlamak gozlerıne bakarak tekraaar asık olmaaam ah ah
sen canım
Artık konuya yetişemiyorum Sözlenene kadar 1000leri bulacak sayfa sayısı bi 20 sayfayı okumadan direk son sayfaya geldim (Of tez, staj ve KPSS )
Valla sözlenmeyi fln geçtim de ben artık bir an önce evlenip, beraber güzel yemekler yapıp yemek, birlikte denize, tatile gitmek istiyorum. Ayaklarımızı uzatıp rahat rahat film izlemek
benimde sözlümün beni evimden alıp romantik akşam yemeklerine çıkarması dönüşte gelip evimde anemle oturup kahve içmesi sonra birlikte ceyiz alışverişine çıkıp dönüşte ailelerimize hevesle aldıklarımızı göstermek ve daha bi sürü şey :)
sozlunle ceyız keyfı oh ya varya bız cok anlayıslıyız aslında benımkı herseyın en kazıgını almamı falan hakedıyo aslında.ben bızı dusunuyorum erkenden ındırımde uygunken bırıktıreyım dıye
doğru olanda o ama sonuçta onun parası benimde param yuva kuruyosak şimdiden düşünmek lazım
kızlar bıde benım hayalım evden eskı esyalarımdan goturmek ıstemıyorum yenı alısverıse cıkalım haha ayakkabılarımı gotururum ama mutlaka
zaten büyük ihtimalle yeni kıyafetler alırsın o zamana doğru kullanmazsın hepsini bir götürürsün eşyaların yeterli düzeye ulaştığında bekarken olan kıyafetleri ya atarsın ya birine verirsin ama ilk etapta götür :)
hazıran bası ındırımler baslar ben hazıran sonu evlenırım hooop toplarım guzel seylerı :d
hazıran bası ındırımler baslar ben hazıran sonu evlenırım hooop toplarım guzel seylerı :d
ya kızlar ya inanmıcaksınız ama daha şimdiden sanki hiç bişe yetişmicek gibi geilyo bazen rüyamda kendimi evleniceğim gün odamda gelinliğimi ararken buluyorum 1 saat sonra düğün varmıs ve benim saç makyaj çeyiz hiç bişeyim hazır değil şaka gibi :18: