• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

iiyim canım bütün gün okuldaydım yorgun olduğum halde napıyosunuz diye bi girim bakim dedim sizlere fena alıştım vala :)

hazalcım sıkma canını benimkide bi ara çeyize erken diyodu şimdi kendi diyo zamanı geldi diye zaten adı üstünde çeyiz kızın derdi erkek niye karışsın ki sende ona tatlı dille anlat ilerde ikimizin kullanacağı eşyaları içime sine sine almak hoşuma gidiyo hevesimi kırma de eminim o da anlar :31:

aynen bende çok alıştım her fırsatta buradayım sizler var mısınız diye bakıyorum :)

Kızlar tek taş illa pırlanta olacak diyenlerden misiniz yoksa tek taş altın olsa yeterli mi yoksa amaaann ben hiç hevesim yok tek taş falan mı diyorsunuz :) Tek taş seçtiyseniz resimleri alalım :)

ben bunu cok begenmıstım gumus harfler altın kaplama
:D $134922820111028143957.jpg

tektasın arkasındaa harfler olması cok ozel degılmı

Son düzenleme:
Kızlar tek taş illa pırlanta olacak diyenlerden misiniz yoksa tek taş altın olsa yeterli mi yoksa amaaann ben hiç hevesim yok tek taş falan mı diyorsunuz :) Tek taş seçtiyseniz resimleri alalım :)

canım tektaşsız olur mu ben arada gidiyorum deniyorum saolsunlar alıcı sanıyolar ilgileniyolar :1: ama illa araba fiyatında pırlanta olması şart değil yine çok değerli taşlarla pırlanta görünümünde çok şık modeller var :21: senin model hazır mı canım :)

iiyim canım bütün gün okuldaydım yorgun olduğum halde napıyosunuz diye bi girim bakim dedim sizlere fena alıştım vala :)

hazalcım sıkma canını benimkide bi ara çeyize erken diyodu şimdi kendi diyo zamanı geldi diye zaten adı üstünde çeyiz kızın derdi erkek niye karışsın ki sende ona tatlı dille anlat ilerde ikimizin kullanacağı eşyaları içime sine sine almak hoşuma gidiyo hevesimi kırma de eminim o da anlar :31:

sagol canım ya .onu cok ıhmal edıyorum sanırım dalıp gıdıyorum yazıyo yazıyo arıyo falan oyle cevap yazyorum :D

Son düzenleme:
ikinizinkide çok şık benim kafamda düz bi model var öyle hoşuma gidiyo zaten sevgilim evlenme teklif etmeden önce çıkıp bakıcaz benim beğendiğimi alıcak öyle anlaştık :9:

ben uzun süre parmağımda kalacağı için biraz geniş belli olan bir şey olsun istedim peki yanına söz alyansı takacak mısınız ince olanlardan

ben uzun süre parmağımda kalacağı için biraz geniş belli olan bir şey olsun istedim peki yanına söz alyansı takacak mısınız ince olanlardan

söz değilde nişan yüzüğü takıcaz canım siz?

kızlar bu tarz kol dugmelerı nasıl sızce
Eki Görüntüle 874193

bende beğeniyorum bunları canım genelde ad soyad diye satılıyo ama sevgilinin ve senin adının baş harfi olarakta olabilir ben nişan bohçasında düşünebilirim böyle bişey :)

söz değilde nişan yüzüğü takıcaz canım siz?

bende beğeniyorum bunları canım genelde ad soyad diye satılıyo ama sevgilinin ve senin adının baş harfi olarakta olabilir ben nişan bohçasında düşünebilirim böyle bişey :)

yok canım bizde alyansı nişanda takacağız sözde bana tek taş erkek arkadaşıma sade bir alyans

yok canım bizde alyansı nişanda takacağız sözde bana tek taş erkek arkadaşıma sade bir alyans

ben sözde sözlümede yüzük takılsın istiyorum o yüzden nişan yüzüğünü sözde takmak istiyorum ama büyüklere sormak lazım zaten oldum olası şu yüzük konusu hep kafamı karıştırmıştır bana göre bi yüzük tak ömür boyu kalsın parmağında değiştirmeye gerek yok :1:

ben sözde sözlümede yüzük takılsın istiyorum o yüzden nişan yüzüğünü sözde takmak istiyorum ama büyüklere sormak lazım zaten oldum olası şu yüzük konusu hep kafamı karıştırmıştır bana göre bi yüzük tak ömür boyu kalsın parmağında değiştirmeye gerek yok :1:

öyle olursa nişan olur canım ben şöyle düşünüyorum erkek arkadaşıma nişanda takacağımız yüzüğü takarız benimkini ise zamanı geldiğinde aynısından yaptırırız onunki değişmez benim tek taşın yanına alyans gelir bende sürekli değiştirme taraftarı değilim.Birde şöyle yapanlar var söz nişan farklı nikah kıyıldığında ise tekrar alyans değiştiren bana oldukça garip geliyor :)

Son düzenleme:

karısık karısık ısler :D yuzuk takılsada rahat rahat evımden alsa sevgılım benı.aksamları babama sozlumlen gezıyoruz dıyebıleyımm :D

öyle olursa nişan olur canım ben şöyle düşünüyorum erkek arkadaşıma nişanda takacağımız yüzüğü takarız benimkini ise zamanı geldiğinde aynısından yaptırırız onunki değişmez benim tek taşın yanına alyans gelir bende sürekli değiştirme taraftarı değilim.Birde şöyle yapanlar var söz nişan farklı nikah kıyıldığında ise tekrar alyans değiştiren bana oldukça garip geliyor :)[/QUO

banada yüzük koleksyonu gibi geliyo senin dediğinde olabilir hatta erkek arkadaşına alırken sanada alırsınız sen nişanda takarsın

Back