iyi geliyo sonuçlar canım senin nasıldı? :)Günaydin herkese =)
Ayni benim de sinavlar bitti tatil verdim kendime =) ama hic firsatim olmadi buraya gelmeye. Sınavların nasıldı? =)
Ben de iyiyim sagol =) nasildi sinavlar?
=)
bizim burdakinde yoktu canım bazen satılmayan eski ürünleri tekrar koyuyolar ama prş için getirdikleri kolileri gördümm çaktırmadan baktım biraz 9:kızlarrr cuma günü a101 e bardak altlıkları kurabiyelik filan gelmiş ben hiç görmedim duymadım bileniniz var mı
Biliyor cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kiskanmasi normal tabi biz olsak bzde kiskaniriz.bosver cnm hic uzme canini
Sitenin linkini bilgisayardan girdigimde özel mesaj atarim =) sagol canim =)canım cok güzel olmuş ellerine saglık, nerden aldın malzemeleri ?
Tesekkürler =) Ay bilmiyorum ya, olabilir tabi de geliştirmek lazim =DÇok güzel olmuşlar cnm bncede para kazanablrsin bu ciciseyleri yaparak :)
iyi geliyo sonuçlar canım senin nasıldı? :)
bizim burdakinde yoktu canım bazen satılmayan eski ürünleri tekrar koyuyolar ama prş için getirdikleri kolileri gördümm çaktırmadan baktım biraz 9:
harika olmuş canım
cok teşekkür ederim kızlar size inşallah darısı tüm bekleyeblerin ve bekleyeceklerin başına
sevgilim bana sürpriz yaptı vee dün geldi akşam işten cıkmadan bir baktım kapıdan giriyor
cok cok mutlu oldum
Saol cnm bn akrabalrimn dediklerine çok üzülüyorum
Bu gunleri bi daha yasamycaz canim keyfini cikar.kulaklarini kotu sozlere seni uzen laflara tıka duyma
Kizlar A101den kavanoz lokumluk ve kesme tahtasi aldm:)
Kizlar A101den kavanoz lokumluk ve kesme tahtasi aldm:)
güle güle kullan :)
hayırlı olsun canımm
günaydın kızlaaarrrr
çok tatlı olmuşlar :)
Teşekkürler canım =)
Bugün elbisemi kısalttırdım =) ayakkabılarım takılarım hazır, bir tek çantam kaldı o da bulunur sanırım kolayca diye erteliyorum şimdiliksizce baloda erkek arkadaşım ne giymeli ? siyah takım elbise giyecek ama ceketini çıkarır içerde. Kravat takmasını istemiyorum. beyaz gömlek mi giysin :44:
Teşekkürler canım =)
Bugün elbisemi kısalttırdım =) ayakkabılarım takılarım hazır, bir tek çantam kaldı o da bulunur sanırım kolayca diye erteliyorum şimdiliksizce baloda erkek arkadaşım ne giymeli ? siyah takım elbise giyecek ama ceketini çıkarır içerde. Kravat takmasını istemiyorum. beyaz gömlek mi giysin :44:
Bncede olur cnm kravatta tablr ama çok resmi gbi olblr :)
canım elbisenin rengi ne italyan kesim takım elbiselere ince kravat çok yakışıyo şahsen ben siyah gömlek üstüne siyah ince kravat cok seviyorum tarz duruyo beyazada güzel durur neden istemiyosun kravat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?