• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ne güzel oldu ya bulustuk boyle uzun ılıskı asıkları .ılk ılıskıye basladıgımızda acaba yıllar sonra hala sevılıyo olunurmu dıye dusnuyodum .ılk askımm benım:17: yıllar gectıkce hergun daha cok asık oldugumu farkettım:nazar::nazar::nazar:

yaa ne güzel yaa maşallah nazar değmesin bnm de cocukluk ergenlik ilk gençlik tüm caglarımın aşkı vardı sonra o ünv ye gitti herşey değişti. bi de aile korkusu galip geldi benden cok kendini severmişmeğer şimdi evli ve yakında bebeği doğacak kader işte çok acı cektirdi bana cook :(

Çok sevindim cnm allah gönlüne gore versin maşallah :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallahımız var hiç kötü haber yok çok sevindimmm:nazar::nazar::nazar:

ne güzel canım sevindim senin adına:nazar:

Aaa cok sevindimm hayirli olsun:)

çok teşekkür ederim kızlarrr hergün güzel haberler alalım böyle inşallllahhhhhh:16:

Saol cnm nerelerdesnz ya çok özledim szi :(

bende özledim valla burda konusmayı ama bu sıralar kızlar ortada yok, sınav zamanı herkez kendini kapattı galiba, bende işteyken arada fırsat buldukca bakıyorum hem iş hem dersler bende boşladım bu aralar burayı, gecse de su gunler burda tolplansak yine dimi

bende özledim valla burda konusmayı ama bu sıralar kızlar ortada yok, sınav zamanı herkez kendini kapattı galiba, bende işteyken arada fırsat buldukca bakıyorum hem iş hem dersler bende boşladım bu aralar burayı, gecse de su gunler burda tolplansak yine dimi

Aynen bnde sürekli bkiyorm kimse yok yanlz kaldm :(

Back