• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

selam kızlarrrrr bugün çok yogundum hastaneye gittim sonra yeni işim için kıyafet alışverişi yaptımmmm eve gel temizlik yap yorucuydu sizde nevar neyokkk:16:

Merhabaaa :) bende iki gündür burayı okuyordum artık katılmanın vakti geldi dedim :)
hoşgeldin aramızaaa:16:
selam kızlar hepniize nerelerdesiniz ? :)
sınavlar bitti şükür bütün gün sevgilimleydim dans kursumuzda bugün başladı:9:
selam kızlarrrrr bugün çok yogundum hastaneye gittim sonra yeni işim için kıyafet alışverişi yaptımmmm eve gel temizlik yap yorucuydu sizde nevar neyokkk:16:

benim herşey yolunda şükür :) ne hastanesi canım hayırdır:31:

selam canım benim sınavlara tam gaz devam ama bi girim bakim dedim offf şu sınavlar bitsede rahat rahat girsem :31:

Selam kızlar pazartesi günü sınavlarım başlayacağından dolayı 2 gündür ders çalışıyorum giremedim ama sizlerle sohbet etmeyi özledim inşallah haftaya aralıksız buradayım :)

selam canım bende bgun anca girembildim malum ders calışma haftası :):)

Selam kızlar pazartesi günü sınavlarım başlayacağından dolayı 2 gündür ders çalışıyorum giremedim ama sizlerle sohbet etmeyi özledim inşallah haftaya aralıksız buradayım :)

selam Özge'cim hepimiz aynı durumdayız ders konusunda bir atlatalım da toplanalım yine
kolay gelsin canım :54:

hoşgeldin aramızaaa:16:

sınavlar bitti şükür bütün gün sevgilimleydim dans kursumuzda bugün başladı:9:

benim herşey yolunda şükür :) ne hastanesi canım hayırdır:31:

selam canım bende bgun anca girembildim malum ders calışma haftası :):)

selam Özge'cim hepimiz aynı durumdayız ders konusunda bir atlatalım da toplanalım yine
kolay gelsin canım :54:

İyilik sizi özledim valla çok alismisim bi an önce donun aramıza artık :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm sordum sadece kadife sepet yapiorms istenen renkte hasır yapamazmsnz istesek die sordum daha dönmedi cvp gelnce söylerim :)

Cnm sordum hasır sepette çarşıya bakip yapiyormus

Back