- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
Sen neler yapıyorsun :)
Calisyorum çeyiz hazrlgi için arastriorum bseyler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen neler yapıyorsun :)
Merhabaaa :) bende iki gündür burayı okuyordum artık katılmanın vakti geldi dedim :)
hoşgeldin aramızaaaMerhabaaa :) bende iki gündür burayı okuyordum artık katılmanın vakti geldi dedim :)
sınavlar bitti şükür bütün gün sevgilimleydim dans kursumuzda bugün başladıselam kızlar hepniize nerelerdesiniz ? :)
selam kızlarrrrr bugün çok yogundum hastaneye gittim sonra yeni işim için kıyafet alışverişi yaptımmmm eve gel temizlik yap yorucuydu sizde nevar neyokkk![]()
selam kızlarrrrr bugün çok yogundum hastaneye gittim sonra yeni işim için kıyafet alışverişi yaptımmmm eve gel temizlik yap yorucuydu sizde nevar neyokkk![]()
selam kızlar hepniize nerelerdesiniz ? :)
Selam kızlar pazartesi günü sınavlarım başlayacağından dolayı 2 gündür ders çalışıyorum giremedim ama sizlerle sohbet etmeyi özledim inşallah haftaya aralıksız buradayım :)
hoşgeldin aramızaaa
sınavlar bitti şükür bütün gün sevgilimleydim dans kursumuzda bugün başladı
benim herşey yolunda şükür :) ne hastanesi canım hayırdır![]()
selam kızlar hepniize nerelerdesiniz ? :)
Selam kızlar pazartesi günü sınavlarım başlayacağından dolayı 2 gündür ders çalışıyorum giremedim ama sizlerle sohbet etmeyi özledim inşallah haftaya aralıksız buradayım :)
selam canım bende bgun anca girembildim malum ders calışma haftası :):)
selam Özge'cim hepimiz aynı durumdayız ders konusunda bir atlatalım da toplanalım yine
kolay gelsin canım![]()
Cnm sordum sadece kadife sepet yapiorms istenen renkte hasır yapamazmsnz istesek die sordum daha dönmedi cvp gelnce söylerim :)
Calisyorum çeyiz hazrlgi için arastriorum bseyler
hoşgeldin aramıza :) seni tanıyalım kaç yıllık bir ilişkin var cnm ?
hoşgeldin aramızaaa
Hoş bulduk canım benim :))
Ne çok sey var ya yapılması gereken :)
Hemde cooook :)
Söz ne zaman senin:)
Bu yaz inşallah hayrlisiyla cnm znn ne zmn :)
Mayıs sonu diye düşünüyoruz sevdiceğimle abimde askerden dağıtım iznine gelecek o zaman :)
Cnm sordum hasır sepette çarşıya bakip yapiyormus
Hayirlisi olsun cnm çok guzl olsun herşey