• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Yap cnm içinde kallmasin yastiklarni bekliorm hemen btrde koy :16:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bekliyorum resimleri :)
Canım bir şey soracağım sana ben sözde sadece erkek arkadaşıma söz mendili vereceğim onu da şık bir şey olsun istiyorum ama internette bulamadım kafama göre önerilerin var mı ?

canım ben de vericem söz mendili kızın biri söz mendilini çerçevenin üzerine yerleştirmiş çerçeceye de resimlerini kormuş tüllerle falan süslemiş çerçeveyi bi onu gördüm ben :/

Simdi ortada aday bile yok ama hissediyorum. Ahanda buraya yaziyorum Allah izin verirse ben de 2015'te sozlenecegim ahahaha:D

Bu yilda sozlenebilirim benim isim belliolmaz optum hepinizi:))))))))))))

Son düzenleme:
Simdi ortada aday bile yok ama hissediyorum. Ahanda buraya yaziyorum Allah izin verirse ben de 2015'te sozlenecegim ahahaha:D

Bu yilda sozlenebilirim benim isim belliolmaz optum hepinizi:))))))))))))

Hayirlisyla inşallah cnm :1:

canım ben de vericem söz mendili kızın biri söz mendilini çerçevenin üzerine yerleştirmiş çerçeceye de resimlerini kormuş tüllerle falan süslemiş çerçeveyi bi onu gördüm ben :/

daha hoş bir şey bulabiliriz sen araştırıyorsundur zaten yakın olduğu için buldukça birbirimizle paylaşırız olur mu ? :)

ben bu sınavlar yüzünden sizden ayrı kalıyorummm hepinizi özledim aklım burda:9:

Kahvalti takimimi bu seriden alicm canlarim sizce yeşil olanmi pembe olanmi daha şık ve güzel yemek takiminida alablrm çok seviyorum bu modeli ama renginde kararsız kaldm kızlar :16:

Eklentiler

• $1397142516560.jpg
    $1397142516560.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $1397142542700.jpg
    $1397142542700.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Kahvalti takimimi bu seriden alicm canlarim sizce yeşil olanmi pembe olanmi daha şık ve güzel yemek takiminida alablrm çok seviyorum bu modeli ama renginde kararsız kaldm kızlar :16:

Günaydın canım , ben pembe olanını daja cok begendim, daha canlı görünüyor bence :34:

merhaba kızlar.
bir hayli zaman var ama yinede beni yarimin seni seneye istetcem demesi çokk hoşuma gitti.zaten takip ediyordum gaza geldim bende katılayım dedim.:1:

Allahtan ümit kesilmez duadan da vazgeçilmez belki de ben de seneye sözleneceklerden biriyimdir Allah biir :1::1: Belki bnm sevgilimin de kafasına taş düşer de o da bu fikre kapılır amin amin amin :2: öff keske kızlar erkek istese hemen gidip isterdim onu:10::10:

Back