• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

hevesli olacaksın tabi bende de o heyecan fazlasıyla var 6 sene beklemişim insan en güzeli olsun istiyo :21: nişanda ne yapmayı düşünüyosun özel değilse eğer :17:

Tam karar vermedim cnm sizden gizlm mi var özel olucak :) ama daha suslu ve fazla şeyler dusunuyorm cnm daha çok özenli oluck yani inşallah :16:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bana da söyleyin de bende bakayım merak ettim şimdi :52:

Havucla maydanoz cnm gelin damat seti var bir büyük havlu iki küçük havlu sepeti ve şeritleri var 100 TL sabun ve lavanta kesesinde hediye cnm çok güzeller gercktn

Son düzenleme:
Havucla maydanoz cnm gelin damat seti var bir büyük havlu iki küçük havlu sepeti ve şeritleri var 100 TL sabun ve lavanta kesesinde hediye cnm çok güzeller gercktn

teşekkürler canım gayet iyiymiş :)

canım bana da söyleyin de bende bakayım merak ettim şimdi :52:

seti 100 TL miş canım set olarak sepeti falan dahil olursa 100 TL eğer ayrı ayrı alırsan o zaman 140 TL ye geliyomuş :52: sence sepet yaptırayım mı karar veremedim banyomu da bilmiyorum ya napsam ki her renk sepet uyar mı banyoya :18:

Tam karar vermedim cnm sizden gizlm mi var özel olucak :) ama daha suslu ve fazla şeyler dusunuyorm cnm daha çok özenli oluck yani inşallah :16:

ayy inşallah canım anladım :16:

Bnde normalde olması gelenleri koyucm bde gelin damatli havlu setleri varya septli süslü sabunu fln onlardan koyicm baklava götürmeyi dusnuorm bi tepsi süslü bisey Rabbim nasip ederse :16:

O suslu sabunlar ck guzell cicili bicili var:))
Bnde ck ayrintili blmiyorm soz tarihi belli olunca bohcada sekillenmeye baslar diye dusunuyorm:)

harika haberlerleee geldimmm :)
sınavlarım iyi geçiyor
dans kursuna başladık :)
vee en önemlisi sevdiğim türküyenin en büyük yapı denetim firmasında işe girdi oo çok sevgili abileri şu an şoktadırr:32::32::32:

Dugun icn dans kursu dimi?bnmde aklimda varda sevdigimi ikna etmem lazim tabi:)
Hayirli olsun bu arada

aynen canım buna şükür biz de rahat rahat yetiştiririz hazırlıklarımızı
aynen canım rahat rahat hazırlarsın yastıkların ne durumda merak ediyorum :)

seti 100 TL miş canım set olarak sepeti falan dahil olursa 100 TL eğer ayrı ayrı alırsan o zaman 140 TL ye geliyomuş :52: sence sepet yaptırayım mı karar veremedim banyomu da bilmiyorum ya napsam ki her renk sepet uyar mı banyoya :18:
yaptır canım beyaz bir sepet olursa her banyoya uyar :)

pudra da varmış galba bakmam lazım dedi yapan kişi beyaz yaptırayım o zaman havlular boş boş gitmesin :)

bence de :) yastıkları sormuşun canım arkalarına kırmızı simli tül içinde lavanta bağlayacağız daha bitirmedim bi de biraz süslüyecez son halini göstericem :)

bekliyorum resimleri :)
Canım bir şey soracağım sana ben sözde sadece erkek arkadaşıma söz mendili vereceğim onu da şık bir şey olsun istiyorum ama internette bulamadım kafama göre önerilerin var mı ?

bekliyorum resimleri :)
Canım bir şey soracağım sana ben sözde sadece erkek arkadaşıma söz mendili vereceğim onu da şık bir şey olsun istiyorum ama internette bulamadım kafama göre önerilerin var mı ?

Cnm bnde söz mendili düşünüyordum ama mendilin ayrilik anlamına geldiğini soyledilr Vazgeçtim :(

Son düzenleme:

gördüm çok güzeller :)

Bnde beyaz yaptircam cnm ama pufrada olablr büyük ihtimal beyaz kafam karsık ama hasir sepet yaprcm :what:

Son düzenleme:
Cnm bnde söz mendili düşünüyordum ama mendilin ayrilik anlamına geldiğini soyledilr Vazgeçtim :(

Yok canım ne ayrılığı bu zamana kadar herkes mendil dağıtmış herkes ayrıldı mı batıl inanç onlar :52:
Ben herkese mendil dağıtma taraftarı değilim ama Gökmen'e bir tane yaptıracağım içimde kalmasın :)

Back