• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Selam kizlarr.bugun ne zmndir gtmedigm pazara gttim ve begendigim syleri daha ucuza satan bi tezgah bldum.kavanoz aldim yine:)eminonunden aldigm standdan 1tane almistm kalmadigi icn.ondan 1tane daha aldim.porselen recel kasigi aldim bide onlarin uclarina instagramda tasli suslediklerini gormustum bende yapicam oyle.
Birde dun aksam annemle kayinvalidem knstu.bn soz icn 2015ocak dusunuyodm ama o zamana kdr beklemycekler gbi anladik knsmadan.sevgilim askerden gelince 6ay snra olmus oluyo cnku ocak.birde tek tasim alinmis.istemeye gelirkende 5tas takilcakmis bnlari ogrendim:)tek tasimda beklentimin ustunde olmus:)

Selam kizlarr.bugun ne zmndir gtmedigm pazara gttim ve begendigim syleri daha ucuza satan bi tezgah bldum.kavanoz aldim yine:)eminonunden aldigm standdan 1tane almistm kalmadigi icn.ondan 1tane daha aldim.porselen recel kasigi aldim bide onlarin uclarina instagramda tasli suslediklerini gormustum bende yapicam oyle.
Birde dun aksam annemle kayinvalidem knstu.bn soz icn 2015ocak dusunuyodm ama o zamana kdr beklemycekler gbi anladik knsmadan.sevgilim askerden gelince 6ay snra olmus oluyo cnku ocak.birde tek tasim alinmis.istemeye gelirkende 5tas takilcakmis bnlari ogrendim:)tek tasimda beklentimin ustunde olmus:)

Vay vay vay çok sevindim canım senin adına :) ayhh nasıl tatlı heyecan bunlar ya :)

Eklentiler

• $1397337832847.jpg
    $1397337832847.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 29

bi şanslı gelinleriz :)
tarihde öne alınmış heralde harika haber bu :)
benim sevgili kayınvalidemde sözde hediye olarak inci set alıcakmış onun araştırması içindeymiş:9:

daha hoş bir şey bulabiliriz sen araştırıyorsundur zaten yakın olduğu için buldukça birbirimizle paylaşırız olur mu ? :)

her yerde bakınıyorum canım ama bulamıyorum pek bulduğumda paylaşırım tabi bir de mendili nerede yaptırabileceğimiz hakkında bir fikrin var mı acaba:)

Cnm sordum sadece kadife sepet yapiorms istenen renkte hasır yapamazmsnz istesek die sordum daha dönmedi cvp gelnce söylerim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam canım çok teşekkürler cevabın için ben sepet konusunda çok kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim:)

bi şanslı gelinleriz :)
tarihde öne alınmış heralde harika haber bu :)
benim sevgili kayınvalidemde sözde hediye olarak inci set alıcakmış onun araştırması içindeymiş:9:

İnci kolye ve kupe hediye etmisti kayinvalidem bana.gorustugumuz zaman takiyorm arada:)
Telefon gorusmesinden ocaga birakmazlar gbi anladik biz.sevgilim geldignde belli olmaya baslar tarih falanda artk teklifi ettikten snra:)
Hersey istedigimiz gbi olsun da en onemlisi

hoşgeldin aramızaaa:16:

sınavlar bitti şükür bütün gün sevgilimleydim dans kursumuzda bugün başladı:9:

ne güzel nasıldı kursda ilk gün :)

Selam kızlar pazartesi günü sınavlarım başlayacağından dolayı 2 gündür ders çalışıyorum giremedim ama sizlerle sohbet etmeyi özledim inşallah haftaya aralıksız buradayım :)

selam canım bende bgun anca girembildim malum ders calışma haftası :):)

sınavlarınız bitsin bekliyoruz yine boş kaldı burası :1:

:1:
:3::3::3::3::3:

Son düzenleme:
Back