Sen neler yapıyorsun :)
Hosgeldin cnm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen neler yapıyorsun :)
Hosgeldin cnm:)
Selam kizlarr.bugun ne zmndir gtmedigm pazara gttim ve begendigim syleri daha ucuza satan bi tezgah bldum.kavanoz aldim yine:)eminonunden aldigm standdan 1tane almistm kalmadigi icn.ondan 1tane daha aldim.porselen recel kasigi aldim bide onlarin uclarina instagramda tasli suslediklerini gormustum bende yapicam oyle.
Birde dun aksam annemle kayinvalidem knstu.bn soz icn 2015ocak dusunuyodm ama o zamana kdr beklemycekler gbi anladik knsmadan.sevgilim askerden gelince 6ay snra olmus oluyo cnku ocak.birde tek tasim alinmis.istemeye gelirkende 5tas takilcakmis bnlari ogrendim:)tek tasimda beklentimin ustunde olmus:)
canım ben sepet konusundan geri kaldım yaa ne var içinde
Vay vay vay çok sevindim canım senin adına :) ayhh nasıl tatlı heyecan bunlar ya :)
Saol cnm.Hepimiz yasayalim bu heyecanlari istedigimiz gbi:)
Selam kizlarr.bugun ne zmndir gtmedigm pazara gttim ve begendigim syleri daha ucuza satan bi tezgah bldum.kavanoz aldim yine:)eminonunden aldigm standdan 1tane almistm kalmadigi icn.ondan 1tane daha aldim.porselen recel kasigi aldim bide onlarin uclarina instagramda tasli suslediklerini gormustum bende yapicam oyle.
Birde dun aksam annemle kayinvalidem knstu.bn soz icn 2015ocak dusunuyodm ama o zamana kdr beklemycekler gbi anladik knsmadan.sevgilim askerden gelince 6ay snra olmus oluyo cnku ocak.birde tek tasim alinmis.istemeye gelirkende 5tas takilcakmis bnlari ogrendim:)tek tasimda beklentimin ustunde olmus:)
Saol cnm.Hepimiz yasayalim bu heyecanlari istedigimiz gbi:)
daha hoş bir şey bulabiliriz sen araştırıyorsundur zaten yakın olduğu için buldukça birbirimizle paylaşırız olur mu ? :)
Cnm sordum sadece kadife sepet yapiorms istenen renkte hasır yapamazmsnz istesek die sordum daha dönmedi cvp gelnce söylerim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bi şanslı gelinleriz :)
tarihde öne alınmış heralde harika haber bu :)
benim sevgili kayınvalidemde sözde hediye olarak inci set alıcakmış onun araştırması içindeymiş
Hoş bulduk canım :) 21 yaşındayım okuyorum çalışıyorum ilişkimde 1,5 yıl olacak önümüzdeki ay :)
hoşgeldin aramızaaa
sınavlar bitti şükür bütün gün sevgilimleydim dans kursumuzda bugün başladı
Selam kızlar pazartesi günü sınavlarım başlayacağından dolayı 2 gündür ders çalışıyorum giremedim ama sizlerle sohbet etmeyi özledim inşallah haftaya aralıksız buradayım :)
selam canım bende bgun anca girembildim malum ders calışma haftası :):)
ne güzel nasıldı kursda ilk gün :)
Amin canım hepimizinkine nazar degmesin :) valla biraz aceleye gelecek gibi abim askere gidecek o gitmeden olsun istiyorum olmazsa da dagıtım iznine gelir mayıs sonu olur o zamanda :)nazar değmesin isteme söz düğün vs. ne zaman ? belli bir tarih var mı
Amin canım hepimizinkine nazar degmesin :) valla biraz aceleye gelecek gibi abim askere gidecek o gitmeden olsun istiyorum olmazsa da dagıtım iznine gelir mayıs sonu olur o zamanda :)
Yok canım ya nerdee :) her şeyin üst üste gelmesinden korkuyorum sanırım iki ayağım bi pabuca girecek :)hazırlıklar tamam mı peki
Yok canım ya nerdee :) her şeyin üst üste gelmesinden korkuyorum sanırım iki ayağım bi pabuca girecek :)
Ben dünden hazırım başlamaya da annem kendini agırdan satacaga benziyor :) söz hediyesi falanda hiç bilmem ki :)bize uyarsan o gün gelmeden herşey hazır olmuş olur canım sö hediyelikleri filan hazırlıycak mısın