- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
bekliyorum resimleri :)
Canım bir şey soracağım sana ben sözde sadece erkek arkadaşıma söz mendili vereceğim onu da şık bir şey olsun istiyorum ama internette bulamadım kafama göre önerilerin var mı ?
Bnde beyaz yaptircam cnm ama pufrada olablr büyük ihtimal beyaz kafam karsık ama hasir sepet yaprcm :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hasır sepet de yapıyo mu o bayan canım
Yapio sanrm biraz önce sepet modelleri i sordm cvp glnce hmn soylicm cnm
Simdi ortada aday bile yok ama hissediyorum. Ahanda buraya yaziyorum Allah izin verirse ben de 2015'te sozlenecegim ahahaha
Bu yilda sozlenebilirim benim isim belliolmaz optum hepinizi:))))))))))))
canım ben de vericem söz mendili kızın biri söz mendilini çerçevenin üzerine yerleştirmiş çerçeceye de resimlerini kormuş tüllerle falan süslemiş çerçeveyi bi onu gördüm ben :/
Hayirlisyla inşallah cnm
selam kızlarrrrrr bende hoş bir haber ile geldim :) Terfi ediyorummm kısmetseeeee
selam kızlarrrrrr bende hoş bir haber ile geldim :) Terfi ediyorummm kısmetseeeee
tamam canım sevinirim:)
Kahvalti takimimi bu seriden alicm canlarim sizce yeşil olanmi pembe olanmi daha şık ve güzel yemek takiminida alablrm çok seviyorum bu modeli ama renginde kararsız kaldm kızlar
merhaba kızlar.
bir hayli zaman var ama yinede beni yarimin seni seneye istetcem demesi çokk hoşuma gitti.zaten takip ediyordum gaza geldim bende katılayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?