- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
hevesli olacaksın tabi bende de o heyecan fazlasıyla var 6 sene beklemişim insan en güzeli olsun istiyonişanda ne yapmayı düşünüyosun özel değilse eğer
canım bana da söyleyin de bende bakayım merak ettim şimdi
Havucla maydanoz cnm gelin damat seti var bir büyük havlu iki küçük havlu sepeti ve şeritleri var 100 TL sabun ve lavanta kesesinde hediye cnm çok güzeller gercktn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkürler canım gayet iyiymiş :)
olsun canım geç olsun güç olmasın demişler hayırlısı buymuş neyse ki çok ileri bir tarihe gitmemiş
canım bana da söyleyin de bende bakayım merak ettim şimdi
Tam karar vermedim cnm sizden gizlm mi var özel olucak :) ama daha suslu ve fazla şeyler dusunuyorm cnm daha çok özenli oluck yani inşallah
Bnde normalde olması gelenleri koyucm bde gelin damatli havlu setleri varya septli süslü sabunu fln onlardan koyicm baklava götürmeyi dusnuorm bi tepsi süslü bisey Rabbim nasip ederse
harika haberlerleee geldimmm :)
sınavlarım iyi geçiyor
dans kursuna başladık :)
vee en önemlisi sevdiğim türküyenin en büyük yapı denetim firmasında işe girdi oo çok sevgili abileri şu an şoktadırr
Söz bohcasnda cnm nişana daha büyük planlrim var çok mu hevesliyim ne ya askimi seviyorum
Resimlerini gordunmu cnm
aynen canım rahat rahat hazırlarsın yastıkların ne durumda merak ediyorum :)aynen canım buna şükür biz de rahat rahat yetiştiririz hazırlıklarımızı
yaptır canım beyaz bir sepet olursa her banyoya uyar :)seti 100 TL miş canım set olarak sepeti falan dahil olursa 100 TL eğer ayrı ayrı alırsan o zaman 140 TL ye geliyomuşsence sepet yaptırayım mı karar veremedim banyomu da bilmiyorum ya napsam ki her renk sepet uyar mı banyoya :18:
aynen canım rahat rahat hazırlarsın yastıkların ne durumda merak ediyorum :)
yaptır canım beyaz bir sepet olursa her banyoya uyar :)
pudra da varmış galba bakmam lazım dedi yapan kişi beyaz yaptırayım o zaman havlular boş boş gitmesin :)
pudra da olur ama beyaz en garanti :)
bence de :) yastıkları sormuşun canım arkalarına kırmızı simli tül içinde lavanta bağlayacağız daha bitirmedim bi de biraz süslüyecez son halini göstericem :)
bekliyorum resimleri :)
Canım bir şey soracağım sana ben sözde sadece erkek arkadaşıma söz mendili vereceğim onu da şık bir şey olsun istiyorum ama internette bulamadım kafama göre önerilerin var mı ?
aynen canım rahat rahat hazırlarsın yastıkların ne durumda merak ediyorum :)
yaptır canım beyaz bir sepet olursa her banyoya uyar :)
gördüm çok güzeller :)
Cnm bnde söz mendili düşünüyordum ama mendilin ayrilik anlamına geldiğini soyledilr Vazgeçtim
Ben bulamadim kullanici adiyla instagramda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?