Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

canım senin takvim ileri mi attı ben mi yanlış hatırlıyorum ?

ileri attı canım biz hep 27 nisan diye konuşmuştuk o tarihte annemin kuzeninin nikahı var o yüzden 3 mayısta karar kılmak zorunda kaldık durdular durdular bizin söz tarihimizi buldular

Arkadaşlar söz bohcasi için düşündüğünüz şeyler varmı ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım biz söz bohçasına kişisel bakım ürünleri, iki tane gömlek, triko kazak, kravat, kemer, çorap, cüzdan ve pijama koyucaz

Pijama takimi parfum makyaj malzemeleri dantel falan galiba:)bzde hazirliycaz soz bohcasi ama tam icerigini pek blmiyirm:)

canım biz söz bohçasına kişisel bakım ürünleri, iki tane gömlek, triko kazak, kravat, kemer, çorap, cüzdan ve pijama koyucaz

Bnde normalde olması gelenleri koyucm bde gelin damatli havlu setleri varya septli süslü sabunu fln onlardan koyicm baklava götürmeyi dusnuorm bi tepsi süslü bisey Rabbim nasip ederse

Ne güzel =) hayırlı olsun =) tekrar daha güzel bir şekilde istenirsin inşallah =) o zaman fotoları da görürüz =)

Arkadaşlar söz bohcasi için düşündüğünüz şeyler varmı ?

Bizde söz bohçası yok çok şanslıyım ne söz ne nişan bohçası olmuyor

inşallah gönlüne göre olur her şey canım o süslü sabunlar nasıl oluyo havluyu gördüm de sabunlu görmedim hiç :44:

Ne güzel =) hayırlı olsun =) tekrar daha güzel bir şekilde istenirsin inşallah =) o zaman fotoları da görürüz =)

Bizde söz bohçası yok çok şanslıyım ne söz ne nişan bohçası olmuyor

inşallah gönlüne göre olur her şey canım o süslü sabunlar nasıl oluyo havluyu gördüm de sabunlu görmedim hiç :44:

Bn olmasini daha çok sans goruyorm cnm cnku onun heycnida çok güzel bnde sabnlr ve havlunn resmini paylasiym cnm havucla maydanoz die birisi var o yapior cnm çok güzel

Bunlar cnm

Eklentiler

• $1397050624308.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 32
  • $1397050636827.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 43
ayy çook güzelmiş bunlar canım yaa ilk kez sepet halinde görüyorum blogtan mı sipariş veriliyo

Evt cnm instagram ve facebooktnda verilip gmaile msn atiosun istersen gmailini msn atiym sna fiyatida uygun bnce bn yaza doğru almayi duanuorm kndm yapsammi dedm ama annem fiyati uygun ugrasmana degmz al bunlar çok guzl dedi

harika haberlerleee geldimmm :)
sınavlarım iyi geçiyor
dans kursuna başladık :)
vee en önemlisi sevdiğim türküyenin en büyük yapı denetim firmasında işe girdi oo çok sevgili abileri şu an şoktadırr

Maşallah cnm allah daha cok guzelliklerle karsilastrsn gozn aydin

ben de öğrendim fiyatlarını canım uygun hakikaten sen hazırlatıp sözde mi vereceksin damada yoksa nişanda falan mı :)

ben de öğrendim fiyatlarını canım uygun hakikaten sen hazırlatıp sözde mi vereceksin damada yoksa nişanda falan mı :)

Söz bohcasnda cnm nişana daha büyük planlrim var çok mu hevesliyim ne ya askimi seviyorum

Söz bohcasnda cnm nişana daha büyük planlrim var çok mu hevesliyim ne ya askimi seviyorum

hevesli olacaksın tabi bende de o heyecan fazlasıyla var 6 sene beklemişim insan en güzeli olsun istiyo nişanda ne yapmayı düşünüyosun özel değilse eğer

ileri attı canım biz hep 27 nisan diye konuşmuştuk o tarihte annemin kuzeninin nikahı var o yüzden 3 mayısta karar kılmak zorunda kaldık durdular durdular bizin söz tarihimizi buldular

olsun canım geç olsun güç olmasın demişler hayırlısı buymuş neyse ki çok ileri bir tarihe gitmemiş

bizde söz bohçası yok nişanda yapılıyor :)

ne güzel canım Allah güzel olaylardan mahrum bırakmasınTürkiye'nin iyi firmalarından birinde işe girmek bize de nasip olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…