• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

bende kır düğünü istiyordum ama vazgeçtim gittiğim kır düğünleri hep resmi oluyor ben çok eğlenceli bir düğün istiyorum :)
açık mekan olarak şöyle bir yer olabilir salon tarzı ama açık mekan https://www.facebook.com/photo.php?...9264169844247_1981783626_n.jpg&size=2048,1149

bende kesinlikle eğlenceli bişe istiyorum entel dantel tarzı olmasın ne o öyle sıkıcı sıkıcı :) bence eğlencenin mekanla değil müzikle ilgisi var mesela ben şurayı düşünüyorum fotoraflardan düğünlerin süper geçtiği anlaşılıyo :)
Wedding Time Organisation

cok guzelde burdankır dugunlerı cok pahalı

ouff çok şık burda düğün bile yapılır :9:

burda kuzenimin düğünü olmuştu. bildiğim kadarıyla kendileri organize de ediyolar herşeyi. işte müziğe göre gelin ne zaman incek vs çok rol yapar gibi oldular. Peşlerinde bir kadın nikah memurunun önüne kadar kadının talimatlarıyle geldiler hiç beğenmemiştim :19:
ortam güzel gerçekten ama beni pek açmamıştı düğün :31:

cok guzelde burdankır dugunlerı cok pahalı

adanada 6-7 bine var canım ama siz bin kişilik istiyosunuz kişi başına alıyolarsa fiyat ona göre artıyodur

selam kızlaaar :16:

daha önce denk geleniniz oldu mu bilmiyorum ama essenin şöyle bir ürünü var. indirimde görmüş annem bir yerde alalım mı dedi ama ben kararsızım :44: siz ne dersiniz? rengi de kırmızı olucak :31: videosunda detaylı anlatıyo :)

KITCHENAID ARTISAN MUTFAK MAKİNESİ ELMA ŞEKERİ 47lt - www.esse.com.tr

canım ben bi ara tefalde çalışmıstım bu ürünün aynısından satıyoduk ama markası başkaydı bana sorarsan hamur karıstırmak için bana lazım olmazdı kendimde yoğururum :1: daha cok profesyonel mutfaklarda kullanılıyo ama istersen almak sana kalmış

adanada 6-7 bine var canım ama siz bin kişilik istiyosunuz kişi başına alıyolarsa fiyat ona göre artıyodur

canım ben bi ara tefalde çalışmıstım bu ürünün aynısından satıyoduk ama markası başkaydı bana sorarsan hamur karıstırmak için bana lazım olmazdı kendimde yoğururum :1: daha cok profesyonel mutfaklarda kullanılıyo ama istersen almak sana kalmış

karıştırmışım ben onu ya buymuş olan :9: yanlız sen videosunu izlemedin mi ? bu hamur karıştırmak için değil ki sadece kıyma yapabilirsin, meyve sıkabilirsin, öğütme vs birçok şey bir arada o yüzden cazip gelmişti banada :44:

ESSENSO PROFESSEUR MUTFAK MAKİNESİ KIRMIZI - www.esse.com.tr
bunda da ek aparat için yer var diyo yarın mağazasına gidip sorucam ek apart neler var. ben mutfakda uğraşmayı seven de biri olduğumdan bayılmıştım :44:

Bende geldimm bende bende ... :D Tanıtıyım kendimi kızlar . Ben Öykü Tokatlıyım. Bizde lise aşkıyız 2 senelik beraberliğimiz var. Pastane yuzugu takıyoruz yani kendi aramızda sözlendik .Aile arasında söz de 2015 de olucak inş. Çok heyecanlıııı :)

Bende geldimm bende bende ... :D Tanıtıyım kendimi kızlar . Ben Öykü Tokatlıyım. Bizde lise aşkıyız 2 senelik beraberliğimiz var. Pastane yuzugu takıyoruz yani kendi aramızda sözlendik .Aile arasında söz de 2015 de olucak inş. Çok heyecanlıııı :)

hosgeldin canımm
ınsallah 2015te yuzukler parmaklardaaa:52::52::52:

Hadi bakalım inşallah kaç yaşındasın :)

Back