- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
şu çeyiz işi beni fena heyecanlandırdı kızlar. Stres ,heyecan karıştım iyice
Sakin ol canım stres yok mutluluk var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu çeyiz işi beni fena heyecanlandırdı kızlar. Stres ,heyecan karıştım iyice
eveet bol bool zamanımız var kızlar
8 yıldır daha var ,daha var diye ertelediğimden olsa gerek şimdi iş ciddiye binince bir heyecan sardı ki beni sormayın bana kalsa hala daha ertelicem ama annem sağolsun toparlıyo beni onda da bir heves canım benim yaa
8 yıldır daha var ,daha var diye ertelediğimden olsa gerek şimdi iş ciddiye binince bir heyecan sardı ki beni sormayın bana kalsa hala daha ertelicem ama annem sağolsun toparlıyo beni onda da bir heves canım benim yaa
ay ne güzel.ben sevgılımle aılemın arasını nasıl ıyı yapıcam dıye dusunurken annecıgın toparlıyo senı
benımkı erken dıcek haha sevgılım bıle ceyızlık seylere bakmamın erken oldugunu dusunuyo
sorun yok canım ya bir çırpıda halledersin :) bak anneciğin de heyecanlıymış hevesliymiş ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var iki koldan halledersiniz güzelce :)
ay ne güzel.ben sevgılımle aılemın arasını nasıl ıyı yapıcam dıye dusunurken annecıgın toparlıyo senı
benımkı erken dıcek haha sevgılım bıle ceyızlık seylere bakmamın erken oldugunu dusunuyo
inşallah canım bazı şeyleri direk onlara bırakma niyetindeyim zaten özellikle beyaz eşyaları ablamla halletsinler ben pek anlamam birde dolanıp durmakdan sıkılıyorum bir süre sonra
yaş kaçdı sizin ? :44: 24 ümüze gelene kadar bize de erken diyolardı bizde 2015 de mayıs da düğün, 2014 ekim-kasımda nişan yaparız diye düşünüyoruz aslında ,ben o yüzden erteliyodum birazda ama şimdi ufak bir ihtimal bu yaz (ağustos-eylül gibi )düğünün olabilme olasılığı da var hazırlıksız yakalanmamak adına başladık biraz da anlıcağın 2015 e sarkarsa da herşeyim hazır olmuş olucağından daha rahat olurum diye düşünüyorum :)
neyse ki benim annem erken demedi 2015te söz olacak deyince kabul etti :) şuanda tanıdığı için sorun yok aralarında ama babam tanımasa da tanıyınca seveceğini düşünüyorum hayırlısı :) Ama şöyle yapacağım sürekli bize çağıracağım sık sık bir arada bulunsunlar ki çabuk kaynaşsınlar gelme gitme olmayınca resmi kalırlar samimi olamazlar :)
Aaaa sevgilin niye erken diyor ki canım çeyize ?
sımdıden bakma para olunca soz yaptıktan sonra hallederız dıyo bıde boyle seylerle ılgılenırken onu unutuyorum sanırım kıskanıyo haha
benımde annemle sevgılımın arasını yapmam lazım.ıstıyorumkı hep beraber cok samımı aıle olalım kendı aılemle ne kadar gorusuyorsam sevgılımınkılerlede oyle goruselım aılelerımızde ıyı anlasıyor olsunlar
anladım canım benimkid e çeyizin yok diyip duruyor :) Bizde beyaz eşya vs beğendik mobilya bakıyoruz hemen alalım peşinde ben durduruyorum :)
İnşallah çok iyi anlaşırlar ben çok beğeniyorum böyle anne oğul gibi olanları diyorum ah ah bir gün bizimkilerde böyle olur mu :) Ben ailesiyle görüşüyorum annemde görüşüyor aramızda sorun yok anneler birbirini seviyor bizim ailesiyle aramızdan su sızmaz zaten inşallah sizde çok iyi olursunuz canım tam bir aile gibi doğuştan beraber gibi sımsıkı :)
masallah ya ne guzel.su sıralar sevdıcegımı terk etmezsem ıyı cok zıtlasıyoruz
zıtlaşabilirsiniz canım her ilişkide var Allah bozmasın güzelliğinizi :)
ben geldim kızlaaarrr nasılız bugun?
bu kadar mı ılgısız olunur.yerı gelıyo kendı dıyo ıste bu yazmı ıstesek.son gunlerde yok napıyosun bogdun sıktın bakma yeter oyle seylere.dıyorum sanane kendı kendıme bakıyorum.daha varmısta mısmıs mıs .seneye mart nısanda olucak soze ıkı sene var demıyormu.cıldırıcaaaaaaam
ben geldim kızlaaarrr nasılız bugun?
iyiyiz canım sen nasılsın :)