Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Saol cnm cok teşekkürler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sadece bizim için canım çatal bıçak kadehler süslence misafirler için süslü kavanozlarda açık büfede sunulcak çatal bıçakları :)

Bnde öyle şeyler dusnuyorm cnm ama smdi daha başka seylere takldm

işte en son aldıklarım kırmızıyı görünce yine dayanamadım

2 kişilik yemek takımım pasta tabaklarıda var

salata kasesi

benimkiyle bayılarak aldığımız buz kalıplarımız :)

Hoş geldin cnm iyim sen naslsn

hoş bulduk canım bu arada mor yastığına bayıldım ama tavsiyem yastık kare olduğu için tepsiyide köşeli bişe düşünmen yada tepsi daireyse yastığı öyle yapabilirsin cok daha uyumlu olur

çok güzel canım güle güle kullan inşallah bende keramikanın kahvaltı takımının peşindeyim 52 tl ye düşmüş

Güle güle kulan cnm tavsyn için ayrıca trsekkrler tepsime örnek amaçli koydm cnm söz telsim o oluck başka bsey bgnmzsem cnm aldklrn çok güzel gercktn bzde askimla bseylr bgniyorz alalm dil ama bn aldrmiyordm aldricm artık :)

p.tesi aklıma geldi düşününce ben heycan yaptım kim bilir o nasıl heycanlanmıştır gelsede anlatsa

vallahi ya bide o abisini babasını sorun ediyordu çok merak ediyorum hangi taktiği uyguladılar

1.72 canım boyum nesfitin 14 günlük programını deniyim diyorum

inşalllah haklısındır canım

canım boyuna göre 65 kg iyi değilmi? boyun maşallah uzun bende 1,68 boy 53 kg azcık göbiş çevrem şişti bende spor yapmaya başlıcm

bu duruma bi son vermem lazımm
bi bakayım canım ben, teşekkür ederim
rica ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…