- 4 Kasım 2012
- 1.496
- 880
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence git tahlillerini yaptır canım yinede
herşeyi aklında netkeştir bence
ben çatal bıçagın bardakların bile süslemesine karar verdim
Nadl ypicksn çatal bcklari :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
sap kısımlarını kurdele ile sarıcam bııçagın ucundan püskül sarkıcak
polikistik overmış benim durumum minik minik kistler varmış yumurtalıklarımda.. benim hiç ağrım olmaz..
tedaviside varmış nerdeyse her kadında olur bu durum dedi:26:
ocaga kadar bekliyim diyorum düzenli adet görmemi sağlayarak...
dün verdiği tarlusalı bir defa aldım adet miktarım artar diye hemen yan etkilerini gördüm deli gibi başım agrıdı felaket uykum vardı dün tam 3 saat uyudum ilacı aldıktan sonra
Kızlar k.bkmayn sizede çok soru soruyorum ama bn bir kaç kez boyle heyecanla hazrlanip gün sayarken söz gnumuzü defalarca ertelemk zorunda kaldgmz için çok yiprandm çok hayal kriklgna ugradm pskoljm bile bozuluyordu sizinle tansinca yeniden heveslenmeye basladm inşallah bu sefer ailem sorun ckarmz ve ömerle birbirmz için hyrliyizdir sözümüz olur inşallah cnku gercktn bzm sozlenmemz bi mucize gbi bsey iyiki varan kadinlar kulübü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlarr adanadaydım yeni geldim nasılsınız?
ocaga kadar bekliyim diyorum düzenli adet görmemi sağlayarak...
dün verdiği tarlusalı bir defa aldım adet miktarım artar diye hemen yan etkilerini gördüm deli gibi başım agrıdı felaket uykum vardı dün tam 3 saat uyudum ilacı aldıktan sonra
canım cok geçmiş olsun ya ama endişelenme bu yaşlarda herkeste oluyo normalmiş bende bi ara kontrole gitmeyi düşünüyorum
git canım ihmal etme bu arada 65 kilo olmuşum ama görüntümde bi değiişikilik yok
diyete ve spora başlıycam bide etkili bir bitki çayı bulucam
kilo verip adetim düzene girince yine gidip baktırcam
canım ama stres her hastalığın başı sakin ol üzülme herkesde belli oranda kis var sadece onların büyümeleri tehlikeli hormonlu gıdalar yemezsen düzenli sporunu yaparsan hemencik küçülürler biraz sakin olmayı dene
git canım ihmal etme bu arada 65 kilo olmuşum ama görüntümde bi değiişikilik yok
diyete ve spora başlıycam bide etkili bir bitki çayı bulucam
kilo verip adetim düzene girince yine gidip baktırcam
bende cok merak ediyorum ya :81:burcu ne yaptı acaba ya ok merak ediyorum pazartesi isteyeceklerdi
ya doktor yeni oluşmaya başlamış ilk evre bile sayılmaz dedi...
sonra kendi yaptıklarımı düşününce bide kilomu görünce sonumu kendim hazırlamışım resmen
aylardır evde yemek yemiyorum ben:18:
bende cok merak ediyorum ya :81:
o zaman bu tedbir amaclı bi tedavi canım biraz dikkat edersin sorun kalmaz
hayırlı haberlerini bialsaydıkta sevinseydik yaa
1.72 canım boyum nesfitin 14 günlük programını deniyim diyorumboyun kaç ki canım boyun uzunsa 65 kg hiç bişey değil bu ara bende kg aldım limon suyuna başlıca tavsiye ederim. ee yaz geliyor ince kıyafetler başlayacak
o zaman bu tedbir amaclı bi tedavi canım biraz dikkat edersin sorun kalmaz
Nokta İle Virgül
Senli cümlelerin sonunu getiremiyorum
İçinde olduğun her gülümseme virgül olsun
Kimse noktalamasın seni
Sesini duymak için nefes almadan koşuyorum
Ve çaresizim
İsmin baş harfi gibi
4 yönü olan bir yoldayım
Ne halt edicem bilemiyorum