Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Ben 2 gün gecikince bile stres oluyorum, çünkü hiç yaşamadım daha önce bu sene stresten sanırım olması gereken günde olmuyor diye ne stres sıkıntı yaptım ama en fazla 2 gün için =) doktor bile alay etti benimle Valla geçmiş olsun kızlar, inşallah düzene girer =)

bence git tahlillerini yaptır canım yinede

ocaga kadar bekliyim diyorum düzenli adet görmemi sağlayarak...
dün verdiği tarlusalı bir defa aldım adet miktarım artar diye hemen yan etkilerini gördüm deli gibi başım agrıdı felaket uykum vardı dün tam 3 saat uyudum ilacı aldıktan sonra

polikistik overmış benim durumum minik minik kistler varmış yumurtalıklarımda.. benim hiç ağrım olmaz..
tedaviside varmış nerdeyse her kadında olur bu durum dedi:26:

evet canım genel de çogu kadında olurmuş oyüzden sen yinede git tahlillerini yaptır benim ailemde kanser yaygın oldugundan bende kanserden kortuk ama allaha şükür bişey çıkmadı :)

anladım canım bakalım 3ncü güünü gitte nedicekler çok geçmişolsun

inşallah gönlunce olur canım bu sefer, burda hepimiz birbirimizden fikir alıyoruz, soracaksın tabi sordukca oğrenecegiz

canım cok geçmiş olsun ya ama endişelenme bu yaşlarda herkeste oluyo normalmiş bende bi ara kontrole gitmeyi düşünüyorum

canım cok geçmiş olsun ya ama endişelenme bu yaşlarda herkeste oluyo normalmiş bende bi ara kontrole gitmeyi düşünüyorum

git canım ihmal etme bu arada 65 kilo olmuşum ama görüntümde bi değiişikilik yok
diyete ve spora başlıycam bide etkili bir bitki çayı bulucam
kilo verip adetim düzene girince yine gidip baktırcam

git canım ihmal etme bu arada 65 kilo olmuşum ama görüntümde bi değiişikilik yok

canım ama stres her hastalığın başı sakin ol üzülme herkesde belli oranda kis var sadece onların büyümeleri tehlikeli hormonlu gıdalar yemezsen düzenli sporunu yaparsan hemencik küçülürler biraz sakin olmayı dene

ya doktor yeni oluşmaya başlamış ilk evre bile sayılmaz dedi...
sonra kendi yaptıklarımı düşününce bide kilomu görünce sonumu kendim hazırlamışım resmen
aylardır evde yemek yemiyorum ben:18:

boyun kaç ki canım boyun uzunsa 65 kg hiç bişey değil bu ara bende kg aldım limon suyuna başlıca tavsiye ederim. ee yaz geliyor ince kıyafetler başlayacak

burcu ne yaptı acaba ya ok merak ediyorum pazartesi isteyeceklerdi
bende cok merak ediyorum ya :81:
ya doktor yeni oluşmaya başlamış ilk evre bile sayılmaz dedi...
sonra kendi yaptıklarımı düşününce bide kilomu görünce sonumu kendim hazırlamışım resmen
aylardır evde yemek yemiyorum ben:18:

o zaman bu tedbir amaclı bi tedavi canım biraz dikkat edersin sorun kalmaz

boyun kaç ki canım boyun uzunsa 65 kg hiç bişey değil bu ara bende kg aldım limon suyuna başlıca tavsiye ederim. ee yaz geliyor ince kıyafetler başlayacak
1.72 canım boyum nesfitin 14 günlük programını deniyim diyorum
o zaman bu tedbir amaclı bi tedavi canım biraz dikkat edersin sorun kalmaz

inşalllah haklısındır canım

Saol cnm çok teskkurler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…