• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Güle güle kulan cnm tavsyn için ayrıca trsekkrler tepsime örnek amaçli koydm cnm söz telsim o oluck başka bsey bgnmzsem cnm aldklrn çok güzel gercktn bzde askimla bseylr bgniyorz alalm dil ama bn aldrmiyordm aldricm artık :) :16: :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aldır canım ben özellikle 2miz cıkıp bişiler alınca daha mutlu oluyorum ayrıyken alıncada devamlı fotolarını yolluyorum :1:
niye kararsızsın canım bence cok tatlı 2 kişilik kahvaltılar için cok güzel olur :78:
canım cok güzel aldıkların buz kalıplarına bayıldım :):):)
teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun :16:
ayy pazartesi akşamı benimde aklımdaydı, bende heyecan yaptım nasıl napıyor acaba diye :1::1:

sabırsızlıkla bekliyoruz bence o daha sözün şokunu atlatamadı :1: inşallah hersey güzel geçmiştir :16:

aldır canım ben özellikle 2miz cıkıp bişiler alınca daha mutlu oluyorum ayrıyken alıncada devamlı fotolarını yolluyorum :1:

niye kararsızsın canım bence cok tatlı 2 kişilik kahvaltılar için cok güzel olur :78:

bende beraber almadığımız şeylerin hemen resmini yollarım huyum bu:1:

bilmiyorum ki canım alsam mı almasam mı:9:

bende beraber almadığımız şeylerin hemen resmini yollarım huyum bu:1:

bilmiyorum ki canım alsam mı almasam mı:9:

bende öyleyim canım tlfnumda fotoları var açıp açıp bakıyorum :9:
tereddütteysen biraz daha düşün derim canım ama bence güzel takım fiyatıda cok uygun :31:

Kızlar k.bkmayn sizede çok soru soruyorum ama bn bir kaç kez boyle heyecanla hazrlanip gün sayarken söz gnumuzü defalarca ertelemk zorunda kaldgmz için çok yiprandm çok hayal kriklgna ugradm pskoljm bile bozuluyordu sizinle tansinca yeniden heveslenmeye basladm inşallah bu sefer ailem sorun ckarmz ve ömerle birbirmz için hyrliyizdir sözümüz olur inşallah cnku gercktn bzm sozlenmemz bi mucize gbi bsey iyiki varan kadinlar kulübü :(

inşallah en hayırlısı olur

teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun :16:

sabırsızlıkla bekliyoruz bence o daha sözün şokunu atlatamadı :1: inşallah hersey güzel geçmiştir :16:

Aynen cnm bnde oyleyim :16:

tekrar satışa girmiş mi bu takımmmm :52::52::52:

direk daldım konuya ama, kaç zamandır bu takımın peşindeyim, gördüğümde bayıldım ve mutlaka çeyizimde olmalı dedim :52: ama maalesef hiçbir yerde yoktu stoklarda :50:

bakayım, eğer satıştaysa hemen sipariş vereyimmm :52:

bence sen de hiç kararsız kalma, çok güzel bi set bu :34:

gayipten gelen bir sessssssssssss :17:size başka bişey almanızı tavsiye ediyor :31:

niye kiii sayın gayippp :52:

benim askerim de çok beğendi bu takımı gördüğünde :16:

ne güzel kahvaltılar hazırlarım ben sana bunlarla dediii hattaaa :16:

Back