• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

neredeyse tüm yeni gelin evlerinde bu takımlardan var çünkü :31: farklı bişey almanız daha iyi olur diye düşündüm :) ama çok sevdiyseniz alın tabi :17:

zaten 6 kişilik bir takımım var ama alsam mı almasam mı bilemedim aslında benim aklımda bölmeli kahvaltı tabakları var:1::1:

bende sitesindeyim simdi inceliyorum, pasta takımlarıda varmıs ama
kişilik kahvaltı takımı cok guzel :1:

evet banada al dedi sevdicek ama ben sitesinden daha önce hiç almadıgım için çekincedeyim. diğer bilindik alışveris sitelerinede gelmiş ozaman alırım diyorum kalırsa tabiii:1:

herkeste var diye kuzuş :) farklı ciciler alın diye şey ettim :17:

hheeee anladımm, benim için hiç sorun değil valla herkeste olması, sonuçta onlarla aynı evde yaşamıycamm :1:

ben de kahvaltı setimi oluşturdum zaten de bunu ek olarak alıcam, sevdicekle özel kahvaltılar için :17:

al canım bu takımdan canım hiç düşünme ben hemen almıştım :52: çok romantik yaa ben altı kişilik olmak üzere iki kutu aldım yani 12 kişilik olması için ay o kadar güzel ki bu takım benim aldığım takımın içinde en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler parçalarını her şeyi var içinde :) bir de benim sevgilim kahvaltıda kupada çay içmeyi pek sevmez o yüzden bir de 12 tane çay bardağı ve tabağını aldım :16:

al canım bu takımdan canım hiç düşünme ben hemen almıştım :52: çok romantik yaa ben altı kişilik olmak üzere iki kutu aldım yani 12 kişilik olması için ay o kadar güzel ki bu takım benim aldığım takımın içinde en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler parçalarını her şeyi var içinde :) bir de benim sevgilim kahvaltıda kupada çay içmeyi pek sevmez o yüzden bir de 12 tane çay bardağı ve tabağını aldım :16:

güzel günlerde kullan canım ben kararsızlığımı koruyorum böyle kalp şeklinde renkli tabaklar bulsam belki daha iyi olur:16:

güzel günlerde kullan canım ben kararsızlığımı koruyorum böyle kalp şeklinde renkli tabaklar bulsam belki daha iyi olur:16:

teşekkürler canım inşallah sen bilirsin o zaman ben de baştan tereddütte kalmıştım ama kaliteliymiş gerçekten kalın da değil seramiği inşallah sen de bulursun gönlüne göre :)

$schafer-60-parca-kare-kahvalti-takimlari.jpg
banada gayet pratik geliyor terasa tek tek taşımaktansa güzel 2 tabak hazırlarım tamamdır:1:

ben bu tür bir şey istiyorum öyle her kahvaltıda içimiz açılsın çiçekli böcüklü kuşlu ördekli öyle bitki ve hayvanlar alemi içinde takılalım istiyorum :D

daha isteme olmadı kızlar konyada ilk kadınlar arası isteme olur pazartesi onun için geldiler abim babam araştırmadan vermeyiz dediler şimdi bakıyorlar biraz cins davranıyor söyledik az çok konustugumu olumlu olacak gibi gerçek isteme bu hafta amcamın kızının sözü var haftaya hafta içi bi akşam olur hayırlısı ile herşey :34:

daha isteme olmadı kızlar konyada ilk kadınlar arası isteme olur pazartesi onun için geldiler abim babam araştırmadan vermeyiz dediler şimdi bakıyorlar biraz cins davranıyor söyledik az çok konustugumu olumlu olacak gibi gerçek isteme bu hafta amcamın kızının sözü var haftaya hafta içi bi akşam olur hayırlısı ile herşey :34:

yazdığını görünce çok heyecanlandım :52:
peki kadınlar arası isteme nasıl oldu bari onu yaz haftaya görürüz artık isteme söz resimlerini :)

ayyy kaç defa istiycekler ölcez burda meraktann:52::52::52:

Hayrli olsun cnm ah bu arastrma yokmu ya bisey ckarsa die öldürür insani :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzeller buz kalıbına bayıldım :)
teşekkürler canım benim :)

önceden denene burda meraktan çatladık :1:
ama olsunnn o da çok heycanlı hadi biraz detaylara gir haftaya kadar napıcaksın peki :10:

valla canım burda kulaklarını çınlata çınlata hal oldukk hadi hayırlısı :16:

Ya cok heyecanli =) ee neler dediler neler oldu =D

Back