Eki Görüntüle 1049124 bu takım canım ama karasızım
bu duruma bi son vermem lazımm
rica ederimmm
canım bnde çok begendim hangi sitede 52 tl valal şıp alırım
aldır canım ben özellikle 2miz cıkıp bişiler alınca daha mutlu oluyorum ayrıyken alıncada devamlı fotolarını yolluyorumGüle güle kulan cnm tavsyn için ayrıca trsekkrler tepsime örnek amaçli koydm cnm söz telsim o oluck başka bsey bgnmzsem cnm aldklrn çok güzel gercktn bzde askimla bseylr bgniyorz alalm dil ama bn aldrmiyordm aldricm artık :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
niye kararsızsın canım bence cok tatlı 2 kişilik kahvaltılar için cok güzel olur :78:Eki Görüntüle 1049124 bu takım canım ama karasızım
teşekkürler canım daha güzelleri senin olsuncanım cok güzel aldıkların buz kalıplarına bayıldım :):):)
ayy pazartesi akşamı benimde aklımdaydı, bende heyecan yaptım nasıl napıyor acaba diye
keramikashop canım
aldır canım ben özellikle 2miz cıkıp bişiler alınca daha mutlu oluyorum ayrıyken alıncada devamlı fotolarını yolluyorum
niye kararsızsın canım bence cok tatlı 2 kişilik kahvaltılar için cok güzel olur :78:
bende beraber almadığımız şeylerin hemen resmini yollarım huyum bu
bilmiyorum ki canım alsam mı almasam mı
Kızlar k.bkmayn sizede çok soru soruyorum ama bn bir kaç kez boyle heyecanla hazrlanip gün sayarken söz gnumuzü defalarca ertelemk zorunda kaldgmz için çok yiprandm çok hayal kriklgna ugradm pskoljm bile bozuluyordu sizinle tansinca yeniden heveslenmeye basladm inşallah bu sefer ailem sorun ckarmz ve ömerle birbirmz için hyrliyizdir sözümüz olur inşallah cnku gercktn bzm sozlenmemz bi mucize gbi bsey iyiki varan kadinlar kulübü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyiyiz canım sen nasılsın ?selam kızlarradanadaydım yeni geldim nasılsınız?
işte en son aldıklarım kırmızıyı görünce yine dayanamadım
2 kişilik yemek takımım pasta tabaklarıda var
Eki Görüntüle 1049106 Eki Görüntüle 1049105
salata kasesi
Eki Görüntüle 1049111
benimkiyle bayılarak aldığımız buz kalıplarımız :)
Eki Görüntüle 1049113 Eki Görüntüle 1049114
inşallah en hayırlısı olur
aldır canım ben özellikle 2miz cıkıp bişiler alınca daha mutlu oluyorum ayrıyken alıncada devamlı fotolarını yolluyorum
niye kararsızsın canım bence cok tatlı 2 kişilik kahvaltılar için cok güzel olur :78:
teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun
sabırsızlıkla bekliyoruz bence o daha sözün şokunu atlatamadıinşallah hersey güzel geçmiştir
canım bnde çok begendim hangi sitede 52 tl valal şıp alırım
bende sitesindeyim simdi inceliyorum, pasta takımlarıda varmıs amabuldummm hemen sevdiceğime atıyorum nedicek bakalım
gayipten gelen bir sesssssssssssssize başka bişey almanızı tavsiye ediyor
gayipten gelen bir sesssssssssssssize başka bişey almanızı tavsiye ediyor
karasızım ama neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?