Teşekkür ederim =) bir de ayakkabı bulabilsem altına
Günaydin kizlarr.Söz ve isteme birlikte olr diye dsunuyorumm.Sözde herhangi bir hediyelik vermemeye karar verdim.Sadece söz kurabiyesi yptrcam paketlenip kurdaleyle baglancak bi sepet icine kydurcam.Açık bufe tarzi masada kurulcak ztn.Sözde hediye vrmek mantikli glmiyor bna.Sevgilimle knstum oda sözde hediyeye grk yk kurabiye olr dedi.
İnşallah, aslında arkadaşımın düğününde giyecektim ama artık ona başka bir elbise alacağım =) kendime sakladım bunu
Bn ck begendimm ck guzel olmus eline saglik
Tabi o yüzdendir =) İnşallah güzel bir şeye karar verirsin
İyi yapmssn cnm bnm yastgm olmusmu gotdnmu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet, yorum yapmıştım ama arada kaynamış demek ki =) beğendim güzel olmuş, püskül kullanabilirsin =) aklıma bir de acaba kalp şeklinde olsa nasıl olur diye geldi =) benim kırmızı kadife kalpli yatığım var birden ona benzettim
Oda olablr cnm ama bnde btanede seker yastk ypicm ayni yaziyi yazıp ona gore karar vercm de seker yastk sence nasl olur :)
Güzel olabilir =) taşların tonunda ipler veya kurdele ile de yanlardan bağlarsın =)
Evt cnm dencm bugün bitane onuda paylsrm hep beraber karar verrz artık :)
Gercktn begndnmi cnm çok sevindim şeker yastgimi yapsam bnumu karaszm seker yastgnn ustnde ayni yazi olacak hangisi daha güzel olur cnm
Günaydin kizlarr.Söz ve isteme birlikte olr diye dsunuyorumm.Sözde herhangi bir hediyelik vermemeye karar verdim.Sadece söz kurabiyesi yptrcam paketlenip kurdaleyle baglancak bi sepet icine kydurcam.Açık bufe tarzi masada kurulcak ztn.Sözde hediye vrmek mantikli glmiyor bna.Sevgilimle knstum oda sözde hediyeye grk yk kurabiye olr dedi.
canım yastıgını bende begendim guzel olmus biraz daha süsleyerek daha hoş olacaktır.Eki Görüntüle 1047168
böyle bişey yaptım kızlar arkasına püskül yada kurdele ve mıkatıs takıcam sizce nasıl olmuş
Herkese günaydııınnn aşk dolu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 1047168
böyle bişey yaptım kızlar arkasına püskül yada kurdele ve mıkatıs takıcam sizce nasıl olmuş
canım yastıgını bende begendim guzel olmus biraz daha süsleyerek daha hoş olacaktır.
günaydın Özge'cim hepimize inşallah
canım elbise uzerinde daha da bir güzel göründü bana cok yakışmıs,
nasılsın Yasemincim ?
tesekkür ederim tatlım iyiyim sen nasılsın ?
canım internetten yastıklara bakarken yastığın ortasını şu şekilde yapıp mesela boncuk diyelim onun üst kısmına ÖMERVE yazıp yastığın alt kısmına SÖZ VERDİK yazsan ama düz şekilde değil isimleriniz yastığın şekli ile yuvarlak oluşturur gibi söz verdik kısmı da u şekli gibi yazılsa olmaz mı ? Anlatabilmişimdir inşallah :)
Eki Görüntüle 1047399
bende iyiyim canım napıyorsun askerin nasıl ? az kaldı kavuşacaksın
canım yastıgını bende begendim guzel olmus biraz daha süsleyerek daha hoş olacaktır.
günaydın Özge'cim hepimize inşallah
canım elbise uzerinde daha da bir güzel göründü bana cok yakışmıs,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?