Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Minik yuvarlak gumus bir tepsim var kadife lokumlklar varya onlardan yapip yuzuklermi içine koyucam tepsinin içine ismimizi yazicm tam karar vermedim bnde cnm içine ufak yastkda olblr

sen tepsinin üstüne mi yastık koymayı planlıyosun cannım

böyle bişey yaptım kızlar arkasına püskül yada kurdele ve mıkatıs takıcam sizce nasıl olmuş

Eki Görüntüle 1047168

böyle bişey yaptım kızlar arkasına püskül yada kurdele ve mıkatıs takıcam sizce nasıl olmuş

Çok güzel olmuş =) püskül güzel olur =)

Minik yuvarlak gumus bir tepsim var kadife lokumlklar varya onlardan yapip yuzuklermi içine koyucam tepsinin içine ismimizi yazicm tam karar vermedim bnde cnm içine ufak yastkda olblr

İnsanın fikri sürekli değişiyor =)

Herkese günaydııınnn aşk dolu bir gün diliyorum

Günaydıın =)

Çok güzel olmuş =) püskül güzel olur =)

İnsanın fikri sürekli değişiyor =)

Günaydıın =)

Gercktn ya çok güzel olsun istyrum o gün herşey sanrm onun için bu karaszlik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ayyy çok güzel bayıldım cnm sanada çok yaksms güle güle giy inşallah ne zmn aldn elbseni

Teşekkür ederim =) mezuniyetim var mayısta onun için aldım =) erkek arkadaşım da bu güzel nişan kına elbisesi olurmuş dedi gösterince ben de evde yapacağımız nişanımda da giymeye karar verdim

Evt bncede güzel olur cnm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydin kizlarr.Söz ve isteme birlikte olr diye dsunuyorumm.Sözde herhangi bir hediyelik vermemeye karar verdim.Sadece söz kurabiyesi yptrcam paketlenip kurdaleyle baglancak bi sepet icine kydurcam.Açık bufe tarzi masada kurulcak ztn.Sözde hediye vrmek mantikli glmiyor bna.Sevgilimle knstum oda sözde hediyeye grk yk kurabiye olr dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…