- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
inşallah hayırlısı olur canım :) yaşımda geliyo ama emin değilim daha :)
:) kaç yasndasn ki cnm
hayırlısıyla sözlrnirsin inşallah canım2015 te sözlenebilirim sözlenmeyedebilirm :)))))
Olablr cnm ama daha karar veremedm kavanoz mu yastkmi die pufff
24 canım...:)))
hoş geldin ne kadardır berabersiniz niye emin değilsin ki ? :)
2 bucuk yıldır beraberiz:) emin değilim çünkü biz böyle iyiyiz iş ciddi olunca herkes karışıyo falanya kaçıyorum galiba :)
Selam bende geldim aranızaarada takip ediyordum işimden dolayı yazmaya fırsatım olmadı .
Benimde mayısta isteme söz haziranda nişanım var henüz bişi almadım yapmadım da
Biz de 2015 yazında sözlenmek istiyoruz, ama ailelerce alınan kesin bir karar yok. Bu konuda biraz dua desteğine ihtiyacım var. :}
Kızlar bugün ehliyet kursuna yazıldım inşallah yaza ehliyetim olacak
burcu nerelerde ya ben hiç görmez oldum :44:
Eki Görüntüle 1042379
nişan için seçtiğim renk fuşya-toz pembe :)
masalarda fuşya toz pembe ortanca çiçekler,serpilmiş boncuklar,ufak mumlar diğer detaylar beyaz ya da krem olacak peçetelerimde fuşya-beyaz desenli :)
sandalye süslemelerim toz pembe tül ve fuşya kurdale aynı şekilde kapı süsüm ve giriş yolum bu şekilde olacak :)
elbise olarak da resimde olduğu gibi renk geçişi olan bir elbise bulursam oh değmeyin keyfime :)
Sizin fikirlerinizi alayım ?
Eki Görüntüle 1042296 buda patates soğan kabım aynısı değil ama benziyo benimki plastyik böyle pembiş fiyonklu:)Eki Görüntüle 1042295 12 tane güveç kalıbım :)Eki Görüntüle 1042294 6 lı bim havlularım :)
hoşgeldin aramıza :) sen çok geç kalmışsın sanki hazırlıklara ama merak etme fikirlerini söyle hepsini oluşturursun kafanda :)
hakkında inşallah hayırlısı olur :)
hayırlı olsun ben de çok istiyorum ya kısmet artık
evet burcu hiç uğramıyo buraya nerelerde acaba:44:
nişan için fikirlerin çok güzel canım masalar için özellikle detayları beğendim :)
güle güle kullan hepsini de canım :) ne güzel şeyler alıyorsun öyleçeyiz işine hız vermişsin anlaşılan
slm kızlar ben çok yogunum bu ara amcamın kızı teyzemin kızı isteme söz falan derken fazla giremedim
pazartesi beni istemeye geliyor bide onun heyecanı sardı temizlik yaptım uyku tutmuyor geceleri çok heyecanlıyım hayal gibi geliyorbenim için bol bol dua etin canlarım :78:
inanmıyorum burcuuben de nerde bu kız diyordum :) çok sevindim senin adına inşallah herşey yolunda gider senin için sevinicini bizimle paylaşmayı unutma pazartesi günü nasıl geçecek merak ediyorum:44: :)
Arkadaşlar bana bi fikir verin söz için minik kavanozlarda türk kahvesimi yapym yoksa minik yastıklara ismimzi mi yaziym her ikisininde mknatsli yapcm hatıra olması için çok kararsız kaldm kardeslerim yardım lütfen :)
karıştırmazsan karışmazlar genel geçer bir kural değil ki bazen görüyorum çiftler gayet her şeyi kendi isteğine göre yapıyor bence bu korkun olmamalı bu yüzden ertelememelisin tek sebep buysa tabi :)
24 canım...:)))
yok canım başka bir sebep :) olursa da umarım aileler de anlaşır bizim kadar :)
bence de kesinlikle yastık derim bensözü simgeliyor sanki o yastıklar anlamı var bence:44:
yarın ilk arkadaşımızı veriyoruz hayırlısıyla :)
İsteme söz ayrı mı olacaktı aynı mı hatırlıyor musun canım belki ilk sözümüzü de yaparız yarın ve gelsin resimler :)
evet ya sümeyra gider diyordum ben ilk önce burcuyu önce veriyoruz=)
hatırlamıyorum canım galiba aynı gündü : o telaşı heyecanı atlatsın resimleri görmeksez olmaz :)
Sade yuvarlk kuck bir tepsi yapcm mink bir yastgn üzerinde yuklermz olucak ozmn en iyisi yastk yapınca resmini paylascm sözlerle :)
Artık Burcu'yu verdik sayılır tabi ya görmezsek olmaz :)
çok güzel bir fikir bence :) inşallah bekliyoruz yapınca :) söz yakın mıydı senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?