Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

2 bucuk yıldır beraberiz:) emin değilim çünkü biz böyle iyiyiz iş ciddi olunca herkes karışıyo falanya kaçıyorum galiba :)

karıştırmazsan karışmazlar genel geçer bir kural değil ki bazen görüyorum çiftler gayet her şeyi kendi isteğine göre yapıyor bence bu korkun olmamalı bu yüzden ertelememelisin tek sebep buysa tabi :)

Selam bende geldim aranıza arada takip ediyordum işimden dolayı yazmaya fırsatım olmadı .
Benimde mayısta isteme söz haziranda nişanım var henüz bişi almadım yapmadım da

hoşgeldin aramıza :) sen çok geç kalmışsın sanki hazırlıklara ama merak etme fikirlerini söyle hepsini oluşturursun kafanda :)

Biz de 2015 yazında sözlenmek istiyoruz, ama ailelerce alınan kesin bir karar yok. Bu konuda biraz dua desteğine ihtiyacım var. :}

hakkında inşallah hayırlısı olur :)

Kızlar bugün ehliyet kursuna yazıldım inşallah yaza ehliyetim olacak

hayırlı olsun ben de çok istiyorum ya kısmet artık

burcu nerelerde ya ben hiç görmez oldum :44:

evet burcu hiç uğramıyo buraya nerelerde acaba:44:

nişan için fikirlerin çok güzel canım masalar için özellikle detayları beğendim :)

güle güle kullan hepsini de canım :) ne güzel şeyler alıyorsun öyle çeyiz işine hız vermişsin anlaşılan

ay inşallah yaza ehliyetim olacak darısı sana canım :)
Nişan için fikirlerimi beğenmene sevindim sizler güzel yorum yaptıkça bende çok hevesleniyorum :)

inanmıyorum burcuu ben de nerde bu kız diyordum :) çok sevindim senin adına inşallah herşey yolunda gider senin için sevinicini bizimle paylaşmayı unutma pazartesi günü nasıl geçecek merak ediyorum:44: :)

inanmıyorum burcuu ben de nerde bu kız diyordum :) çok sevindim senin adına inşallah herşey yolunda gider senin için sevinicini bizimle paylaşmayı unutma pazartesi günü nasıl geçecek merak ediyorum:44: :)

yarın ilk arkadaşımızı veriyoruz hayırlısıyla :)
İsteme söz ayrı mı olacaktı aynı mı hatırlıyor musun canım belki ilk sözümüzü de yaparız yarın ve gelsin resimler :)

bence de kesinlikle yastık derim ben sözü simgeliyor sanki o yastıklar anlamı var bence:44:

karıştırmazsan karışmazlar genel geçer bir kural değil ki bazen görüyorum çiftler gayet her şeyi kendi isteğine göre yapıyor bence bu korkun olmamalı bu yüzden ertelememelisin tek sebep buysa tabi :)

yok canım başka bir sebep :) olursa da umarım aileler de anlaşır bizim kadar :)

yok canım başka bir sebep :) olursa da umarım aileler de anlaşır bizim kadar :)

anlaşır inşallah ama milletin karışıp karışmaması bunların olmaması size bağlı ay hiç bir engelim olmasaydı hiç beklemezdim ayrıca yaşında gayet uygun o sorunda yok :)

yarın ilk arkadaşımızı veriyoruz hayırlısıyla :)
İsteme söz ayrı mı olacaktı aynı mı hatırlıyor musun canım belki ilk sözümüzü de yaparız yarın ve gelsin resimler :)

evet ya sümeyra gider diyordum ben ilk önce burcuyu önce veriyoruz=)
hatırlamıyorum canım galiba aynı gündü : o telaşı heyecanı atlatsın resimleri görmeksez olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…