Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Ben en son oraya gttigmde kendimi kaybettim kasaya geldigmde şok yasadim:)bnde aldm ayni pizza kesici aletten ordan:)
Celik tencere agzina takilan suzgeci var tavsiye ederm ben aldm.annemde eve aldi makarna suzerken iyi oluyo.
o süzgeci gördüm hatta benim odun alalım dedi güldüm ne gerek var diye o diyince saçma gelmiştii ama sen diyince mantıklı geldi
Bitirince göster cnm cok merak ederim :)
tabi canım gösteririm :)

Bn desinatörlük yapiorm bu taş yapstrmalarda acaba etamn yerine taşla yazaam ismimizi nasil olur

aynı şeyleri düşünüyoruz ama kararsızız

Ne guzl ayni şeyleri dusnmemz sende ikizler burcumusun yoksa :)

Son düzenleme:

Benimde bu gidisle 2016 kisi sozum yazi nisanim olucak sonra asker yolu beklicem diger yazda dugun daha cok var ama heveslerimiz kirilmasin tabiki hep burdayim kaderdasiz biz

Benimde bu gidisle 2016 kisi sozum yazi nisanim olucak sonra asker yolu beklicem diger yazda dugun daha cok var ama heveslerimiz kirilmasin tabiki hep burdayim kaderdasiz biz

Geçiyor cnm önemli olan çok zaman var dyip birbrnzi yipratmayin biz geçen sene söz yapicktk ertelennce çok şeyler yasadk bn uzattim oda bunaldi çok sıkıntılı bi donm gecrmstk Allaha bin sukur sevgimzle astk ama çok yiprandk bak zaman geçti inşallah babam ikna olursa bnmde gecmz bu yıllar cok var dedp üzüldüğüm gelip geciyo cnm ben yollar sayarken smdi aylari sayiorum çok şükür ytrki sabredelim

Son düzenleme:
Arkadaşlar bana bi fikir verin söz için minik kavanozlarda türk kahvesimi yapym yoksa minik yastıklara ismimzi mi yaziym her ikisininde mknatsli yapcm hatıra olması için çok kararsız kaldm kardeslerim yardım lütfen :)

Son düzenleme:

Ceren o zaman nişanımız aynı zamanlarda olur hatta düğünümüzde bakarsın aynı düğün topiğindeyiz hazırlık yapıyoruz :)

Arkadaşlar bana bi fikir verin söz için minik kavanozlarda türk kahvesimi yapym yoksa minik yastıklara ismimzi yaziym her ikisininde mknatsli yapcm hatıra olması için çok kararsız kaldm kardeslerim yardım lütfen :)

türk kahvesi de olur canım anlamlı yani ama benim yastık takıntım olduğundan ben yastık seviyorum çeyizime de uzun bir yastık yaptıracağım söz hediyeliğimi de biliyorsun zaten bir yastıkta kocamak için söz verdik konseptim yastık :)

Bnde uzun yastik yaptrmyi dusunuyorm cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…