Parami iade ettiler cnm yani öyle dediler bakcam yarn hesaba
Aa tepsimi kirildi:/demekki hic iyi bi paketleme yapamamislar
Ettilerse iyi o zmn cnm zararin olmadi
Tasla nasl olcakki blmiyorm onu.
o süzgeci gördüm hatta benim odun alalım dedi güldüm ne gerek var diye o diyince saçma gelmiştii ama sen diyince mantıklı geldiBen en son oraya gttigmde kendimi kaybettim kasaya geldigmde şok yasadim:)bnde aldm ayni pizza kesici aletten ordan:)
Celik tencere agzina takilan suzgeci var tavsiye ederm ben aldm.annemde eve aldi makarna suzerken iyi oluyo.
tabi canım gösteririm :)Bitirince göster cnm cok merak ederim :)
Bn desinatörlük yapiorm bu taş yapstrmalarda acaba etamn yerine taşla yazaam ismimizi nasil olur
o süzgeci gördüm hatta benim odun alalım dedi güldüm ne gerek var diye o diyince saçma gelmiştii ama sen diyince mantıklı geldi
tabi canım gösteririm :)
aynı şeyleri düşünüyoruz ama kararsızız
Ne guzl ayni şeyleri dusnmemz sende ikizler burcumusun yoksa :)
Ne guzl ayni şeyleri dusnmemz sende ikizler burcumusun yoksa :)
bende paylaşmak için sabırsızlanıyorum ama 2016 yazında olacağı için çok heyecanlanmamaya ve düşünmemeye çalışıyorum daha söze 1.5 sene varken umarım hala bu sitede olursun da sen benim ben senin resimlerini görürüm :)
Benziyoruz demekki :)teraziyim canım ben
Benziyoruz demekki :)
Benimde bu gidisle 2016 kisi sozum yazi nisanim olucak sonra asker yolu beklicem diger yazda dugun daha cok var ama heveslerimiz kirilmasin tabiki hep burdayim kaderdasiz biz
evet canım yastıkları renklide yapabilirsin :)
Benimde bu gidisle 2016 kisi sozum yazi nisanim olucak sonra asker yolu beklicem diger yazda dugun daha cok var ama heveslerimiz kirilmasin tabiki hep burdayim kaderdasiz biz
2015 te sözlenebilirim sözlenmeyedebilirm :)))))
Arkadaşlar bana bi fikir verin söz için minik kavanozlarda türk kahvesimi yapym yoksa minik yastıklara ismimzi yaziym her ikisininde mknatsli yapcm hatıra olması için çok kararsız kaldm kardeslerim yardım lütfen :)
Hayırlısıyla olur inşallah cnm
türk kahvesi de olur canım anlamlı yani ama benim yastık takıntım olduğundan ben yastık seviyorum çeyizime de uzun bir yastık yaptıracağım söz hediyeliğimi de biliyorsun zaten bir yastıkta kocamak için söz verdik konseptim yastık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?