Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kendin yapacaksan birz ugrastirici olabilir.ama miknatisli olabilirr.ama mini kavanozlarn icine kymayi dusunduklerin anlamli olmstu bana gore

O gunun fotoraflarini cok merak ediyorum canim herseyi mukemmel dusunmussun
İnanmiyorumm super bi haber canim insallah hersey yolunda gider haberlerini :)
Carrefour a ckk guzel seyler gelmis standlar dolu doluyduu:))

Su ara durduramiyorum kendimi ama yinede bakarim canim tesekur ettimm

benim yastıklar gibi düşünmüşsün canım tabi benim islemesi farklı ve hazır sen görmüştün dimi :)

O gunun fotoraflarini cok merak ediyorum canim herseyi mukemmel dusunmussun

İnanmiyorumm super bi haber canim insallah hersey yolunda gider haberlerini :)

Su ara durduramiyorum kendimi ama yinede bakarim canim tesekur ettimm

bende paylaşmak için sabırsızlanıyorum ama 2016 yazında olacağı için çok heyecanlanmamaya ve düşünmemeye çalışıyorum daha söze 1.5 sene varken umarım hala bu sitede olursun da sen benim ben senin resimlerini görürüm :)

çok haklısın canım :) çok dolaşamadık biz yarım saatte bunları aldım

Ben en son oraya gttigmde kendimi kaybettim kasaya geldigmde şok yasadim:)bnde aldm ayni pizza kesici aletten ordan:)
Celik tencere agzina takilan suzgeci var tavsiye ederm ben aldm.annemde eve aldi makarna suzerken iyi oluyo.

Bitirince göster cnm cok merak ederim :)

üzerinde ne gibi desenler ve yazı olacağına bağlı canım çok fazla kalabalık olacaksa taş karışık ve fazla durabilir :)

Beyaz kumaşa kırmızı taşla ömerve yazıcam kenarlarnida ufak bir kvrmli desen koyarm çok kalabalk olmicak yani cnm içinde lavnta fln mknatsli yapicm tarh belli olncada onu üzerine takcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…