- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
konserve açacagı ile kepçe takımını yazmamışım
ben yaptııımmm Ceren'in listesini aldım sanırım başlayacağım ufak tefek şeylere Gökmen heveslendirdi al beğendiğin şeylerden yavaş yavaş tamamlarız kenarda olsun dedi :)
bende 1 tava 2 tencere aldım ben tencere alacağım diyince Gökmen ben alayım dedi ama ben annemden de para aldım bir tanesini annem diğerlerini Gökmen almış oldu :) Ben bordo hastası biri olarak çok beğendim tencereleri evimiz miss gibi yemekler koksun inşallah
Ben de bir ara yapayımhatta aşağı yukarı fiyat araştırayım ona göre para biriktiririm. Yoksa canım, bitanem, bebiktanem şimdiden niye alıyon diye tavır yapıyor, annem de aldırmıyor
tavalar güzel canım biz de çok beğendik inşallah kokar evimizin her yeri lezzetli yemeklerle
inşallah :)
Söze çok az kaldı neler yapıyorsun hazırlıklar nasıl heyecan var mı anlat biraz
heyecan var hem de çok var elbisem dikiliyo ya bugün annemle ilk provama gittik elbisemi dikmeye başlamışlar onu denedim üstüme daraltma işlerini falan yaptılar üstümde beni olduğumdan zayıf gösterdi elbise beğendim yanisonra gece yarılarına kadar hediyeliklerle uğraşıyoruz annem bir yandan kız kardeşim bir yandan yastıkları falan tüllerle süslemeye başlayacaz çok yoğunuz yani anlayacağın canım yoruluyoruz ama güzel telaşlar bunlar
şeyi soracaktım bir de sedat o gün siyah giyinse nasıl olur biliyosun benim elbisem fuşya olacak sedata fuşya kravat biraz iddialı olur gibime geldi sen ne dersin :18:
ay bende hemen bu telaşlara girmek istiyorum yaa babana nasıl açtınız nasıl belirlediniz söz tarihini ben bile buradan heyecan yaptımhediyeliklerin süslenmiş halini bekliyorum :)
Valla ben elbise kravat uyumunu çokta gerekli görmüyorum Gökmen istiyor ama ben siyah takması yönünde ısrar edeceğim bence daha hoş duruyor ayrıca siyah taktı diye uyumsuz olmuyor ya siyah güzeldir ağır durur :)
valla annem söyledi bu tarihte istiyolar diye babam da bir şey demedigömlek takım elbise kravat siyah olsa olur mu benim elbisemde de siyah dantel detayı olacak
gömlekte mi siyah olacak ? o zaman fuşya hiç hiç olmaz bence dediğin gibi iddialı kalır ve göze çok batar
fazla renk beni yoruyor ama toplu düşününce çokda şirin olur
bunların hepsi günlük mü bir de misafir için mi alacaksın
Canım çoğu şeyin bitmiş bir tek büyükler kalmış :)
kararsızım işte gömlek beyaz olursa fuşya o zaman da çok sırıtır gibime geliyoren en iyisi her şeyinin siyah olması sanırsam
Buraya ilk üye olduğum zamanlarda bir konuda paylaşılan liste saklamışım lazım olur diye
bendede var bu liste
Eki Görüntüle 1040916
Ya birazda zevk meselesi.insan brzda renk istiyor.ztn misafirlik olan herseyin bi ciddiyeti klasikligi oluyo.gunluk seyler brz ozgurce oluyo bna gore:)
kararsızım işte gömlek beyaz olursa fuşya o zaman da çok sırıtır gibime geliyoren en iyisi her şeyinin siyah olması sanırsam
Cnn bu arada hayirli olsun yorucu ama guzel telaslar oluyordur bir daha yasayamacagiz bu gunleri:)bnce hersey siyahsa ddign gbi fusya ck goze batar.kravat uyumunu nisanda yapmayi dusunuyorm ben.
bence gömlek siyah olmasın canım çok karalar baglamış gibi olur:26: beyaz gömlek siyah kravat iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?