• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

$201421202112_ozdlek_branch_luks_pke_takimi_cft_kslk_75638.jpg evet buda saten nevresim takımım:9:

Eklentiler

• $images (7).jpg
    $images (7).jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $images (8).jpg
    $images (8).jpg
    4 KB · Görüntüleme: 30
  • $images (9).jpg
    $images (9).jpg
    1,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $images (10).jpg
    $images (10).jpg
    4,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $images (6).jpg
    $images (6).jpg
    2,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $images (5).jpg
    $images (5).jpg
    4,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $images (4).jpg
    $images (4).jpg
    1,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $images (3).jpg
    $images (3).jpg
    2,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $images (2).jpg
    $images (2).jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $images (1).jpg
    $images (1).jpg
    4,7 KB · Görüntüleme: 32
günaydınnn artıkkk baykuşlu tepsim var :)

yaa ben de az önce baktım, hep kırmızı kalmıştı desenleri de güzel değildi onların, kadının biri beyazların hepsini almış arabada 5 tane tepsi vardı. :53: daha da gelmez dediler =( neyse... Senin tepsin hayırlı olsun o zaman :16:

yaa ben de az önce baktım, hep kırmızı kalmıştı desenleri de güzel değildi onların, kadının biri beyazların hepsini almış arabada 5 tane tepsi vardı. :53: daha da gelmez dediler =( neyse... Senin tepsin hayırlı olsun o zaman :16:

çok teşekkür ederim annemde sabah görmüş bi kadın 6 tane almışş:53::53:
yarın bime mutfak havluları geliyo:32:

çok teşekkür ederim annemde sabah görmüş bi kadın 6 tane almışş:53::53:
yarın bime mutfak havluları geliyo:32:

Kadın bir de pişkin pişkin diyordu, sabah kendime aldım 3 tane bunun da kardeşim verdi parasını ona alıyorum.. Kadına tamam biz kapatalım marketi size toptan satalım diyesim geldi :D Evet bakalım masa örtüsü de varmış =)

arkadaşlar siz yemek takımınızı aldınızmı misafirler için şuara çeyizime alıcagım ilk şeylerden biri çeyiz kampanyaları çok uygua geliyor açıkcası öyle almayıda düşnüyorum tencerelerimi çatal bıcaklarımı korkmazdan almak istedigim için çeyiz kampaysını korkmazdan almayı düşünüyorum kızlar sizin tavsiye edebliceginiz başka markalar varmı:21:

Kadın bir de pişkin pişkin diyordu, sabah kendime aldım 3 tane bunun da kardeşim verdi parasını ona alıyorum.. Kadına tamam biz kapatalım marketi size toptan satalım diyesim geldi :D Evet bakalım masa örtüsü de varmış =)
ayy var öyle deliler:1: alıp kaçsaydın elinden:10:
:9::9: annem alınca bende bu ne demiştim daha çok ıvır zıvr varda foto bulmak zor :1::1:
aklın yolu bir işte:1:
arkadaşlar siz yemek takımınızı aldınızmı misafirler için şuara çeyizime alıcagım ilk şeylerden biri çeyiz kampanyaları çok uygua geliyor açıkcası öyle almayıda düşnüyorum tencerelerimi çatal bıcaklarımı korkmazdan almak istedigim için çeyiz kampaysını korkmazdan almayı düşünüyorum kızlar sizin tavsiye edebliceginiz başka markalar varmı:21:

benim yemek takımımı bi kaç yıl önce annem almıştı beyaz ve gri renkten oluşuyor ben biraz sadelik delisiyim tabi bazen kendimi kaybediyorum ama:1:
bernardonun bide kütahya porselenin takımlarıda güzel bence ama kampanyaları oluyor mu bilmiyorum bide sıradan ögrenci olduğum için şu an öyle büyük bişey alamam zaten beni onlar zorlar onlarıda odunum alcak çatal bıçak takımı su takımı 2 de tencere takımı:1:

ayy var öyle deliler:1: alıp kaçsaydın elinden:10:

aklın yolu bir işte:1:

benim yemek takımımı bi kaç yıl önce annem almıştı beyaz ve gri renkten oluşuyor ben biraz sadelik delisiyim tabi bazen kendimi kaybediyorum ama:1:
bernardonun bide kütahya porselenin takımlarıda güzel bence ama kampanyaları oluyor mu bilmiyorum bide sıradan ögrenci olduğum için şu an öyle büyük bişey alamam zaten beni onlar zorlar onlarıda odunum alcak çatal bıçak takımı su takımı 2 de tencere takımı:1:

canım çalışanı bile zorluyorrr seni tabi zorlar.. kütayhanında oluyor kampanyaları ben ordan almayı düşünüyorum:1:

canım karaca da da suanda kampanyalar var, aslında hesini bir almayı dusunursen oyle cok uyguna geliyr

dogru söylüyorsunuz cnm taksitle alıcam bende yoksa nerdeee :)
hani şu tencere yemek takımı çatal bıcak ve kahvaltı takımı kampanyası oluyorya öyle alcam sanrm sizin begendgnz modeller varmı arkdşlr resimlerini paylaşsak olmazmı :1:

canım karaca da da suanda kampanyalar var, aslında hesini bir almayı dusunursen oyle cok uyguna geliyr

karacanın modellerini çok begeniyorum cnm ama tencereleri için olumsuz yorumları oldukca fazla onuda düşünmüyor delim sizce karaca nasldr ?

Kizlar telefondN girince KK da ki smileyler telde yok mu ya bulamiom?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back