• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

dogru söylüyorsunuz cnm taksitle alıcam bende yoksa nerdeee :)
hani şu tencere yemek takımı çatal bıcak ve kahvaltı takımı kampanyası oluyorya öyle alcam sanrm sizin begendgnz modeller varmı arkdşlr resimlerini paylaşsak olmazmı :1:

$schafer yeni model porselen yemek takimi modelleri.jpg benim yemek takımım böyle canım ama tam olarak deseni bu değil:1:

arkadaşlar siz yemek takımınızı aldınızmı misafirler için şuara çeyizime alıcagım ilk şeylerden biri çeyiz kampanyaları çok uygua geliyor açıkcası öyle almayıda düşnüyorum tencerelerimi çatal bıcaklarımı korkmazdan almak istedigim için çeyiz kampaysını korkmazdan almayı düşünüyorum kızlar sizin tavsiye edebliceginiz başka markalar varmı:21:

Arkadasim bernardonun %50indirim zamani ceyiz paketi gbi bisey yapmislar.12kisilik misafir yemek takimi,12kisililik catal bicak takimi,6kisilik su takimi,6kisilik kadeh takimi ve kahvalti setine 2.400tl odemis.bnce bayag iyi fiyat

Arkadasim bernardonun %50indirim zamani ceyiz paketi gbi bisey yapmislar.12kisilik misafir yemek takimi,12kisililik catal bicak takimi,6kisilik su takimi,6kisilik kadeh takimi ve kahvalti setine 2.400tl odemis.bnce bayag iyi fiyat

bernardo taksit yapmıo cnm buralarda taksitle olmazsa almam mümkün deil :(

Al al bitmiyo eksikler hicc btmiyoo

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $image.jpg
    $image.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 23
  • $image.jpg
    $image.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 31