- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bende bölmeli kahvaltı tabagı arıyorumda bulamadım nerden almıştın canım
Eki Görüntüle 1040847 buda bornoz setim kızlar
pasta takımı olarakda kullanabilirsin canım :)
canım bence bulablrsen aynısından al yine 6 kişilik yada eklemek istediklerinin aynı modelde olanını ekle, bu biraz zor olabilir belki ama 12 kişilik olur sonra,
yada bununla ugrasmak yerine bunun duz tabaklarını ve fincanlarını kahvaltıda kullanırsın, pasta servisi olarak da kullanırsın, az kişi toplanıldıgı zaman degerlendirilir bu sekilde,
yok canım tel almıştı annem
bi süre kredi kartı kullanmam yasak ordan alamamMarkafoniden almistm.hala var bgn baktim hatta
Cok guzell renkleri ck begendm
tm cnm güzel günlerde kullanın inşallah :)
benden bugünlük bu kdr tatlılarım eve gidiyorum allaha emanet olun hoşçakalın
çok güzel pastel renkler güle güle kullann cnm
Himm acikcasi karsima disarda cikmadi daha.ama gordugumde haber veririm:)
bu tencereler güzel canım biz sedatla tavasını almıştık annem ben ankaradayken gitmiş diğer parçalarını da almış iyi günlerde kullanırız inşallah =)
Eki Görüntüle 1040297 evet buda saten nevresim takımım
hahahahhaha huni canım benim yeni versiyon huni
canım çok hoşmuş bende sade seviyorum güle güle kullan :)
arkadaşlar siz yemek takımınızı aldınızmı misafirler için şuara çeyizime alıcagım ilk şeylerden biri çeyiz kampanyaları çok uygua geliyor açıkcası öyle almayıda düşnüyorum tencerelerimi çatal bıcaklarımı korkmazdan almak istedigim için çeyiz kampaysını korkmazdan almayı düşünüyorum kızlar sizin tavsiye edebliceginiz başka markalar varmı
Bu havlularim hediye:)
harfli havluların çok güzelmiş :)