canım gule gule kullan, evet zaman gecse de kullanmaya baslasankaşıkların benimde cok hosuma gitti :)
cnm tşk ederimm inşallah.
tatlı kaşığı ve tatlı çatalıda var onların onlarıda alıp tamamlamayı düşünüyorm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gule gule kullan, evet zaman gecse de kullanmaya baslasankaşıkların benimde cok hosuma gitti :)
inşallah bulur canım ama ben özellikle senin çeyiz listeni merak ediyorumohh güle güle kullan cnm. annemde bgn bakacaktı bulursa alacak tepsiyi:)
selamm canım nasılsın :)Selam Kızlaarrrr![]()
selamm canım nasılsın :)![]()
iyiyim canım sen nasılsın topladınmı:44:
bugün daha iyiyimde sesim erkek gibi çıkıyorr![]()
oda düzelir
benimde cigerler fena agrıor :44: dün yagmur beklenmedik bianda indirdi
![]()
bi doktora git canım ciğerlerini ihmal etmee![]()
bugün iyiyim canım kötü olursam gidicem bakalım bu hafta çok sıkıldımm bitsede kurtulsammmmm![]()
inşallah bulur canım ama ben özellikle senin çeyiz listeni merak ediyorum![]()
bende bu hafta sıkıldım yaa inşallah iyi olurumda yarın okula giderimm![]()
inşaalllahh canım bnde sevdiceğimi 5 nisana kadar göremicem sıkkınım oyüzden![]()
şimdi daha çok merak ettim benim listede baya karışmış bi temize çeker bende yazarımakşam posta posta yazmaya başlayayım o zaman:)bide ben çeyiz listeme çok ayrıntılı yazıyorm unutmayayım anlayayım diye hediye geldiyse km nerden aldı falan diye hehehe:)))
nedenninşaalllahh canım bnde sevdiceğimi 5 nisana kadar göremicem sıkkınım oyüzden![]()
5 nisan dedğin nedir cnm hmen gelirkiii:)
şimdi daha çok merak ettim benim listede baya karışmış bi temize çeker bende yazarım
nedenn![]()
canım bu haftasonu seçimler var ya ctesi günü olaylar çıkar diye ben görüşmek istemedim ee zaten pazarda seçim var. hafta içide iş var 5 nisanda yani![]()
kıyamam yaa geçmiş olsun canım bende çeyiz listesi yaptım kendime
internet fiyatı 3 katıydı canım bence diğer esselerede bakın illaki bulursun
aynen canım çok pratik bi ütü güle güle kullan![]()
teşekkürler canım inşallah![]()
oh maşallah baban çok sevmiş anlaşılan Sedat'ı Allah bozmasın :)
tencerelerimiz aynıııı bende aldım bu setten![]()
Evet guzel olmus guzel gunlerde kullan:)