- 9 Nisan 2012
- 11
- 5
- 86
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemin ediyorum kafayı yiyeceğim yurt interneti yüzünden
Yasemin hoşbuldum canım :)
Cerencim hayırlısı olsun hem uzun süre nişanlı beklemek istemiyordun hemde erasmus falan düşünüyormuşsun rahat rahat derslerine odaklanırsın Kaan da birikim yapar güzel hayırlı olur inşallah bizimde ne olacağı belli değil ama hayırlısı olsun yeter hepimiz için.Mutfak çeyiz listen süper ne eksik ne fazla kopya çekeceğim senden
Kızlar bende 6 kişilik yemek takımı var günlük ben bunu alırken bir heves aldım ama sonradan dediğim gibi günlük takımın 12 kişilik olması gerektiğini düşünüyorum ben bu takımı kahvaltı takımı olarak kullansam kalan parçaları nasıl değerlendirebilirim takımın içinde çay fincanı kahve fincanı servis tabağı çukur tabak kase tatlı tabağı var aslında biz cam bardakta çay içeriz kullanacağımı da sanmıyorum ya bu takımı ben ne yapayım şimdi :)
saol canım aynen öyle yapıcaz senin askerinin gelmesinede 1 aydan az kalmış inşallah su gibi akıp gecerde kavuşursunuz canım
Yemin ediyorum kafayı yiyeceğim yurt interneti yüzünden
Yasemin hoşbuldum canım :)
Cerencim hayırlısı olsun hem uzun süre nişanlı beklemek istemiyordun hemde erasmus falan düşünüyormuşsun rahat rahat derslerine odaklanırsın Kaan da birikim yapar güzel hayırlı olur inşallah bizimde ne olacağı belli değil ama hayırlısı olsun yeter hepimiz için.Mutfak çeyiz listen süper ne eksik ne fazla kopya çekeceğim senden
Kızlar bende 6 kişilik yemek takımı var günlük ben bunu alırken bir heves aldım ama sonradan dediğim gibi günlük takımın 12 kişilik olması gerektiğini düşünüyorum ben bu takımı kahvaltı takımı olarak kullansam kalan parçaları nasıl değerlendirebilirim takımın içinde çay fincanı kahve fincanı servis tabağı çukur tabak kase tatlı tabağı var aslında biz cam bardakta çay içeriz kullanacağımı da sanmıyorum ya bu takımı ben ne yapayım şimdi :)
günaydınnn artıkkk baykuşlu tepsim var :)
gunaydın canım, gule gule kullan tepsini sabah sabah almışsın:)
günaydınnn artıkkk baykuşlu tepsim var :)
kızlar işte benim çeyiz listem şimdilik sadece mutfağı yaptım geriside gelicek hem size fikir olur hemde yazmadığım varsa söylersiniz
12'li Yemek Takımı (misafir)
6+6 Yemek Takımı (günlük)
12'li Çtb. Takımı (misafir)
6+6 Çtb.Takımı (günlük)
Çelik Tencere Takımı
Seramik Tencere Takımı
Makarna Tenceresi
Sos Tenceresi
Tava Seti
Vog Tava
Krep Tavası
Kahvaltı takımı
Pasta takımı
12'li kadeh takımı(misafir)
12'su bard. takımı(misafir)+karaf
Su bardakları (günlük)
Çay bardakları
Nescafe fincan takımı
Türk k. fincan takımı
Kupalar
Sürahi+su şişeleri
Çaydanlık+şekerlik
Süzgeç+çay süzgeci
Cezve takımı
Nihale
Rende+sarımsak rendesi
Bıcak takımı(stand)
Meyve+sebze bıcakları
Çekmece içi çatal kaşıklık
Buz kalıbı+ krep kalıbı
American servisler
Samdanlar
Peçete halkaları+peceteler+peçetelik
Alttan ısıtmalı sunum tabağı
Sunum tabakları+sosluk
Servis seti(kepçe,spatula..)
Stand ekmeklik+ekmek sepeti
Baharat takımı
Stand kavanozlar
Erzak saklama kavanozları
Saklama kapları
Plastik kaplar
Salata kaseleri
Kirli kaşıklık
Tahta kaşık,spatula..
Kesme tahtaları
Patates+soğan sepeti
Tepsiler
Kağıt havluluk
Bulaşıklık
Mutfak sabunluğu
Poşetlik
Tuzluk+biberliik
Yağdanlık
Dondurma kaseleri+dondurma servis kaşığı
Çerez kaseleri
Güveç kaseler
Kek kalıpları+kurabiye kalıpları
Krema sıkacağı
Borcamlar
Silikon spatula+fırça
Mutfak duvar saati
Mutfak havluları
Masa örtüsü+runner
Mutfak önlüğü
Gunaydinn kizlarr.Bak bak doyamiyorum ceyizlerime:)bian once kullansam istiyorm bazen:))
çok ciciler canm güzel günler kullanın sevdgnle inşallah
bu arada kaşıkları nerdn ve kaça adlın bnde istiyorum :)
günaydın canım ben hala hastayım sen nasılsıngünaydın kızlar :) nasılsınız ?
Ayy bayıldım yaa çok güzel sende almalısın canım annem bugün çok hızlı :) çay süzgeci açacak fındık ceviz kıracagı 3 lü sunum seti oklava mutfak sabunluğuda aldı biraz önceAy aldinmi gule gule kullan bnde yetisirsem ve bulabilirsem
İns alcam:))
canm çok güzel ve uzun liste sen sözlü müsün yoksa bzm gbi bklyormsn demştm ama smdi htrladm bekledigini bnde alaym ozmn erkn diodum ama deil sanrım :)
Gunaydinn kizlarr.Bak bak doyamiyorum ceyizlerime:)bian once kullansam istiyorm bazen:))
günaydın canım ben hala hastayım sen nasılsın
Ayy bayıldım yaa çok güzel sende almalısın canım annem bugün çok hızlı :) çay süzgeci açacak fındık ceviz kıracagı 3 lü sunum seti oklava mutfak sabunluğuda aldı biraz önce
erken değil tabi canım sende bir an önce başla
Tşk ederim cnm byle cicili şeyler çok hoşuma gidiyo:)
yeni almadım kaşıkları geçen sene falan almıştım.bn markafoniden kancaev'den almıştım.kancaev'in internet sitesinden bakabilirsin.fiyatları çok net hatırlamıyorm 25-30tl civarlarındaydı sanırm puding kaşıkları 2 li olarak satılıyodu. reçel kaşıkları fiyatıda galiba 20 tl civarıydı. dediğim gibi çok net hatırlamıyorm ama 30 u geçmiyodu.
günaydın canım ben hala hastayım sen nasılsın
Ayy bayıldım yaa çok güzel sende almalısın canım annem bugün çok hızlı :) çay süzgeci açacak fındık ceviz kıracagı 3 lü sunum seti oklava mutfak sabunluğuda aldı biraz önce
erken değil tabi canım sende bir an önce başla