• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ahh bu erkek arkadaşlar bende ersmustan vazgeçtim onun iin ama 6 aylık bişey ugruna ömrümün mutluluğundan da vazgeçemedim yani :)

Yemin ediyorum kafayı yiyeceğim yurt interneti yüzünden :47:
Yasemin hoşbuldum canım :)
Cerencim hayırlısı olsun hem uzun süre nişanlı beklemek istemiyordun hemde erasmus falan düşünüyormuşsun rahat rahat derslerine odaklanırsın Kaan da birikim yapar güzel hayırlı olur inşallah bizimde ne olacağı belli değil ama hayırlısı olsun yeter hepimiz için.Mutfak çeyiz listen süper ne eksik ne fazla kopya çekeceğim senden :17:
Kızlar bende 6 kişilik yemek takımı var günlük ben bunu alırken bir heves aldım ama sonradan dediğim gibi günlük takımın 12 kişilik olması gerektiğini düşünüyorum ben bu takımı kahvaltı takımı olarak kullansam kalan parçaları nasıl değerlendirebilirim takımın içinde çay fincanı kahve fincanı servis tabağı çukur tabak kase tatlı tabağı var aslında biz cam bardakta çay içeriz kullanacağımı da sanmıyorum ya bu takımı ben ne yapayım şimdi :)

pasta takımı olarakda kullanabilirsin canım :)

Yemin ediyorum kafayı yiyeceğim yurt interneti yüzünden :47:
Yasemin hoşbuldum canım :)
Cerencim hayırlısı olsun hem uzun süre nişanlı beklemek istemiyordun hemde erasmus falan düşünüyormuşsun rahat rahat derslerine odaklanırsın Kaan da birikim yapar güzel hayırlı olur inşallah bizimde ne olacağı belli değil ama hayırlısı olsun yeter hepimiz için.Mutfak çeyiz listen süper ne eksik ne fazla kopya çekeceğim senden :17:
Kızlar bende 6 kişilik yemek takımı var günlük ben bunu alırken bir heves aldım ama sonradan dediğim gibi günlük takımın 12 kişilik olması gerektiğini düşünüyorum ben bu takımı kahvaltı takımı olarak kullansam kalan parçaları nasıl değerlendirebilirim takımın içinde çay fincanı kahve fincanı servis tabağı çukur tabak kase tatlı tabağı var aslında biz cam bardakta çay içeriz kullanacağımı da sanmıyorum ya bu takımı ben ne yapayım şimdi :)

canım bence bulablrsen aynısından al yine 6 kişilik yada eklemek istediklerinin aynı modelde olanını ekle, bu biraz zor olabilir belki ama 12 kişilik olur sonra,
yada bununla ugrasmak yerine bunun duz tabaklarını ve fincanlarını kahvaltıda kullanırsın, pasta servisi olarak da kullanırsın, az kişi toplanıldıgı zaman degerlendirilir bu sekilde,

Merhaba,
Kına gecelerinde son zamanlarda trend olmaya başlayan özel motifli Hint Kınası Konsepti!
Gelen konuklarınıza Hint Kınası yapıyoruz,eğer düşünürseniz bize ulaşabilirsiniz!
...

$tumblr_mhrmmemYKD1rio3vdo1_500.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar işte benim çeyiz listem şimdilik sadece mutfağı yaptım geriside gelicek hem size fikir olur hemde yazmadığım varsa söylersiniz :34:

12'li Yemek Takımı (misafir)
6+6 Yemek Takımı (günlük)
12'li Çtb. Takımı (misafir)
6+6 Çtb.Takımı (günlük)
Çelik Tencere Takımı
Seramik Tencere Takımı
Makarna Tenceresi
Sos Tenceresi
Tava Seti
Vog Tava
Krep Tavası
Kahvaltı takımı
Pasta takımı
12'li kadeh takımı(misafir)
12'su bard. takımı(misafir)+karaf
Su bardakları (günlük)
Çay bardakları
Nescafe fincan takımı
Türk k. fincan takımı
Kupalar
Sürahi+su şişeleri
Çaydanlık+şekerlik
Süzgeç+çay süzgeci
Cezve takımı
Nihale
Rende+sarımsak rendesi
Bıcak takımı(stand)
Meyve+sebze bıcakları
Çekmece içi çatal kaşıklık
Buz kalıbı+ krep kalıbı
American servisler
Samdanlar
Peçete halkaları+peceteler+peçetelik
Alttan ısıtmalı sunum tabağı
Sunum tabakları+sosluk
Servis seti(kepçe,spatula..)
Stand ekmeklik+ekmek sepeti
Baharat takımı
Stand kavanozlar
Erzak saklama kavanozları
Saklama kapları
Plastik kaplar
Salata kaseleri
Kirli kaşıklık
Tahta kaşık,spatula..
Kesme tahtaları
Patates+soğan sepeti
Tepsiler
Kağıt havluluk
Bulaşıklık
Mutfak sabunluğu
Poşetlik
Tuzluk+biberliik
Yağdanlık
Dondurma kaseleri+dondurma servis kaşığı
Çerez kaseleri
Güveç kaseler
Kek kalıpları+kurabiye kalıpları
Krema sıkacağı
Borcamlar
Silikon spatula+fırça
Mutfak duvar saati
Mutfak havluları
Masa örtüsü+runner
Mutfak önlüğü

canm çok güzel ve uzun liste sen sözlü müsün yoksa bzm gbi bklyormsn demştm ama smdi htrladm bekledigini bnde alaym ozmn erkn diodum ama deil sanrım :)

Son düzenleme:
Gunaydinn kizlarr.Bak bak doyamiyorum ceyizlerime:)bian once kullansam istiyorm bazen:))

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $image.jpg
    $image.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $image.jpg
    $image.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 30
çok ciciler canm güzel günler kullanın sevdgnle inşallah :nazar:
bu arada kaşıkları nerdn ve kaça adlın bnde istiyorum :)

Tşk ederim cnm byle cicili şeyler çok hoşuma gidiyo:)
yeni almadım kaşıkları geçen sene falan almıştım.bn markafoniden kancaev'den almıştım.kancaev'in internet sitesinden bakabilirsin.fiyatları çok net hatırlamıyorm 25-30tl civarlarındaydı sanırm puding kaşıkları 2 li olarak satılıyodu. reçel kaşıkları fiyatıda galiba 20 tl civarıydı. dediğim gibi çok net hatırlamıyorm ama 30 u geçmiyodu.

günaydın kızlar :) nasılsınız ?
günaydın canım ben hala hastayım sen nasılsın:1:
Ay aldinmi gule gule kullan bnde yetisirsem ve bulabilirsem
İns alcam:))
Ayy bayıldım yaa çok güzel sende almalısın canım annem bugün çok hızlı :) çay süzgeci açacak fındık ceviz kıracagı 3 lü sunum seti oklava mutfak sabunluğuda aldı biraz önce:1:
canm çok güzel ve uzun liste sen sözlü müsün yoksa bzm gbi bklyormsn demştm ama smdi htrladm bekledigini bnde alaym ozmn erkn diodum ama deil sanrım :)

erken değil tabi canım sende bir an önce başla:1:

Ayy bayıldım yaa çok güzel sende almalısın canım annem bugün çok hızlı :) çay süzgeci açacak fındık ceviz kıracagı 3 lü sunum seti oklava mutfak sabunluğuda aldı biraz önce:1:

azcık başladım ama kendime dur diyorum bazn erkn die ama bnde alıcam her begndigimi :21:

Tşk ederim cnm byle cicili şeyler çok hoşuma gidiyo:)
yeni almadım kaşıkları geçen sene falan almıştım.bn markafoniden kancaev'den almıştım.kancaev'in internet sitesinden bakabilirsin.fiyatları çok net hatırlamıyorm 25-30tl civarlarındaydı sanırm puding kaşıkları 2 li olarak satılıyodu. reçel kaşıkları fiyatıda galiba 20 tl civarıydı. dediğim gibi çok net hatırlamıyorm ama 30 u geçmiyodu.

çok teşekkür ederim cnm bakcm hemn :)

ohh güle güle kullan cnm. annemde bgn bakacaktı bulursa alacak tepsiyi:)

Back